HODAJUĆA ENCIKLOPEDIJA

Kako će Kate Middleton pomoći sestri Pippi tijekom prve trudnoće

25.04.2018 u 12:36

Bionic
Reading

Vojvotkinja Kate Middleton prije svega je brižna majka, koja je prija dva dana na svijet donijela trećeg kraljevskog nasljednika, a zbog svog iskustva bit će najveća potpora i pomoć trudnoj sestri Pippi Middleton

Mlađa sestra Kate Middleton, Pippa Middleton, koja se prije godinu dana udala za financijaša Jamesa Matthewsa, trudna je već tri mjeseca. Sretne vijesti razveselile su cijelu obitelj, a samo dan poslije uslijedile su one još ljepše. Kate je rodila treće dijete i nakon sina Georgea i kćerkice Charlotte dobila još jednog dječaka.

Iako je 36-godišnja vojvotkinja trenutno okupirana brigom oko malenog i oporavkom od poroda, uvijek će naći vremena i volje za svoju mlađu sestru koja je trenutno uzbuđena zbog prve trudnoće.

Pippa i James navodno na djetetu rade već od vjenčanja, a sada im se želja napokon i ostvarila te će, kako navode strani mediji, u listopadu dobiti nasljednika.

  • +8
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Kate ima puno znanja o majčinstvu i roditeljstvu. Ona je kao hodajuća enciklopedija o djeci', rekao je za časopis UsWeekly jedan od izvora bliskih slavnim sestrama Middleton.

I sama Pippa jednom je prilikom otkrila koliko su ona i Kate bliske i kako unatoč obvezama provode mnogo vremena skupa.

  • +21
Kate Middleton i princ William Izvor: Pixsell / Autor: John Stillwell/Press Association/PIXSELL

34-godišnja kolumnistica i spisateljica čest je gost u Kensingtonskoj palači te se rado podruži sa sestrom i nećacima, a bila je i prva među odabranima koji su imali prilike vidjeti trećeg kraljevskog nasljednika ovih dana.

'Provodimo mnogo vremena zajedno. To je vrijeme u kojem sve dijelimo i možemo se ponašati normalno bez medijskog pritiska oko nas. Vrlo smo bliske', kazala je Pippa koja je imala čast biti i djeveruša starijoj sestri na vjenčanju s princem Williamom 2011. godine.