LOOK ZA PETICU

Pippa Middleton je besprijekorno dotjerana i kad biciklira

28.03.2018 u 11:58

Bionic
Reading

Otkad se udala za financijaša Jamesa Matthewsa, mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea, ne pojavljuje se često u javnosti

Svoj trenutak slave lijepa je brineta imala na vjenčanju svoje sestre Kate Middleton 2011. godine kad je izazvala pravu pomutnju pojavivši se u pripijenoj haljini koja je fantastično naglasila njezine atribute.

  • +8
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Pippa je velika zaljubljenica u sport i obožava tjelesne aktivnosti, a savršeno oblikovane noge i čvrstu stražnjicu duguje i bicikliranju. Ne čudi da štogod odjene izgleda sjajno jer ima figuru koja mami zavidne poglede.

  • +11
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna Britanka poznata je po željeznoj disciplini pa trči maraton, a bavi se jedrenjem, tenisom...

Dakako, pazi i na prehranu, a dan uvijek započinje bogatim i zdravim doručkom.

'Uvijek nastojim doručkovati. Obično je to jogurt s nasjeckanim voćem u koji dodajem sjemenke i orašaste plodove. Često ujutro pojedem i tostirani kruh s jajem ili avokadom', otkrila je Pippa.

  • +5
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa 34-godišnja brineta ne odvaja se od omiljenog prijevoznog sredstva pa je se po Londonu može vidjeti kako obavlja dnevne dužnosti na biciklu.

Dakako, ova modna ovisnica ništa ne prepušta slučaju pa je ponovno isfurala jednu sjajnu urban chic kombinaciju u kojoj je izgledala sjajno.

Pippa, punim imenom Phillipa, uskočila je u svijetloljubičasti kaput (Harris Wharf), skinny traperice i trendi bijele tenisice (Asicsov model Onitsuka Tiger), a sve je dodatno začinila zanimljivim, dvobojnim šalom.

Zgodna brineta voli praktična rješenja pa nije odoljela prekrasnom crnom ruksaku s potpisom Prade. Znalcima nije promaknuo ni njezin moćni ženski bicikl Pendleton Ashweell za koji treba izdvojiti oko 2900 kuna, a radi se o modelu koji potpisuje Victoria Pendleton, osvajačica zlatne medalje na Olimpijskim igrama.