SRETNA VIJEST

Stiže prinova: Pippa Middleton je trudna

22.04.2018 u 09:17

Bionic
Reading

Pippa Middleton Matthews (34), mlađa sestra Kate Middleton koja se prije godinu dana udala za financijaša Jamesa Matthewsa, je trudna, objavili su britanski mediji

Sretna je vijest silno razveselila njezinu sestru Kate Middleton koja ovih dana treba roditi treće dijete, piše Daily Mail.

Pippina i Jamesova beba na svijet stiže u listopadu, kažu neki izvori.

Sretna je vijest razveselila Pippinu sestru, vojvotkinju od Cambridgea, Kate Middleton koja ovih dana treba roditi treće dijete. Kako su sestre vrlo bliske, Kate je bila prva osoba, nakon Jamesa, kojoj je Pippa priopćila veliku novost.

Kako se ranije pisalo, sestre Middleton su željele zatrudnjeti u isto vrijeme, no Kate je ipak preduhitrila Pippu.

  • +5
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, prije nekoliko tjedana veliki je skandal potresao obitelj Pippinog supruga: svekra Pippe Middleton, francusko pravosuđe optužilo je za silovanje maloljetnice,

  • +31
Vjenčanje Pippe Middleton i Jamesa Matthewsa Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

David Mattews (74) je optužen da je kao nadređena osoba silovao maloljetnicu, precizirao je taj izvor i potvrdio informacije radija Europe 1.

Pippa Middleton se u svibnju 2017. udala za financijskog stručnjaka Jamesa Matthewsa, sina Davida Matthewsa, bogatog upravitelja ulagačih fondova, bivšeg pilota i nasljednika škotske titule Laird od Glen Affric, a njihovo je raskošno vjenčanje izazvalo ogromno zanimanje medija.