ZDRAV DORUČAK

Pippa Middleton otkrila tajnu vitke linije

05.01.2018 u 14:33

Bionic
Reading

Pippa Middleton, mlađa sestra vojvotkinje od Cambridgea koja se u svibnju ove godine udala za financijaša Jamesa Matthewsa, pristalica je zdravog načina života, a u nedavnom je intervjuu otkrila koji joj je doručak najdraži

Pippa zna da je doručak najvažniji dnevni obrok, a kako bi imala energije za obveze, nikad ne preskače doručak.

'Uvijek nastojim doručkovati. Obično je to jogurt s nasjeckanim voćem u koji dodajem sjemenke i orašaste plodove. Često ujutro pojedem i tostirani kruh s jajem ili avokadom. Ipak, nisam ljubitelj američkog doručka s palačinkama sa slaninom i javorovim sirupom', rekla je Pippa za iNews.

Kao dijete obožavala je zobenu kašu ili kuhana jaja za doručak.

Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Otkrila je i kako nikad neće zaboraviti jedan doručak u francuskom zimovalištu.' Pogled na planinu pokrivenu snijegom, tišina, mir i čist zrak. Raj za sva osjetila', prisjetila se.  

Vitku liniju, ova zgodna brineta održava i sportovima pa trči maraton, a bavi se biciklizmom, jedrenjem, tenisom...

'Ako svaki tjedan odradim tri ili pet treninga, osjećam se bolje, imam više energije, bolje spavam i probavljam hranu. Zato se trudim naći vremena za tjelovježbu', ističe.

  • +5
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog toga iznimno pazi na prehranu.

'Jedem dosta smeđe riže, leće, kvinoje i slatkog krumpira. Nastojim jesti što je moguće više cjelovitih žitarica, ugljikohidrata koji mi daju energije i barem tri obroka na dan', otkrila je Pippa Middleton.

Ipak, Pippa si ništa ne uskraćuje pa kada ne trenira, zgriješi i s čipsom, čokoladom i ponekom čašom crnog vina.