OMILJENA SPLIĆANKA

Kakav dekolte: Jelena Rozga podiže temperaturu zavodljivim izdanjem

04.05.2022 u 11:54

Bionic
Reading

Naša pjevačica osim po dobrom glasu, poznata je i po lijepom stasu, ali i sjajnom smislu za modu. U slobodno vrijeme njeguje jednostavan, ženstveni stil, dok za nastupe odabire elegantne i zavodljive kombinacije. Jednu takvu je predstavila, a gdje drugdje, nego na Instagramu

Jelena Rozga najavila je svoj koncert u Dubrovniku s fotografijama na kojima pažnju privlači njen dekolte, kojeg je srcoliki izrez istaknuo u prvi plan. Uz čipkastu kreaciju, zanosna Splićanka je iskombinirala crne sandale na vezanje s vrtoglavo visokom potpeticom, a za tu prigodu napravila je valovitu frizuru.

'Vidimo se u subotu u Dubrovniku. Ne mogu vam opisati koliko ste mi falili!', pručila je pjevačica u opisu objave. Rozga je nedavno oduševila i fotkom na kojoj je u minici pokazala vitke noge, kada su fanovi zaključili da nema niti jednu manu.

Inače, nakon 26 godina karijere, tijekom pandemije je priznala je - napokon naučila reći ne. Na to ju je prisililo njezino zdravstveno stanje. 'Više nisam u velikom stresu. Neću juriti pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje više, više cijenim svoje slobodno vrijeme, znam reći ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja. Jednostavno sam morala jer imam problema sa srcem i štitnjačom i to više ne krijem. Štitnjaču apsolutno više nemam i sad sam rekla: 'E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam'', izjavila je 44-godišnja pjevačica za RTL.

  • +4
Jelena Rozga Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX