Neodoljiva splitska plavuša

Novo zavodljivo izdanje: Jelena Rozga od glave do pete u šljokicama

17.01.2022 u 14:37

Bionic
Reading

Ususret 'najdepresivnijem danu u godini' (kako se naziva treći ponedjeljak u siječnju) mnoge su poznate dame odlučile počastiti svoje fanove novim modnim i beauty izdanjima. Među njima je i pjevačica koja je doslovno zabljesnula u kreaciji domaćeg brenda što je istaknula njezinu besprijekornu figuru

Jelena Rozga svojim modnim kreacijama uvijek plijeni pozornost. Već je svima poznato da se ne libi igrati modom pa se na nju lijepi epitet modne ikone. Muza je brojnih domaćih dizajnera, a s modnim studijom Arileo iz Splita, iza kojeg stoje Marija i Jurica Pirić, godinama surađuje.

Ovog puta zablistala je u šljokičastom crnom izdanju koje su joj oni kreirali, a obožavatelji su je, kao i uvijek dosad, zatrpali komplimentima zbog sjajne kombinacije, ali i odličnog izgleda jedne od naših najpopularnijih izvođačica.

Nedavno je prekinula medijsku šutnju pa je u intervjuu za RTL progovorila o zdravlju, ljubavi i karijeri. Situacija s pandemijom i njezino narušeno zdravstveno stanje prisilili su je, kazala je, da se na neko vrijeme povuče iz medija.

'Više nisam u velikom stresu. Neću juriti, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje, više cijenim svoje slobodno vrijeme, znam reći ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja. Jednostavno sam morala jer imam problema sa srcem i štitnjačom i to više ne krijem. Štitnjaču apsolutno više nemam i sad sam rekla: 'E sad je dosta, ajde da malo i ja uživam', izjavila je Jelena Rozga.

  • +9
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL