trudi se biti pozitivna

Voditelj se divio mladolikosti Jelene Rozge, a ona neočekivano pre kamerama otvorila dušu: 'Prije par dana mi je bilo loše...'

19.01.2022 u 16:50

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica na sceni je gotovo 20 godina, no to ima svoju cijenu. Više puta je govorila kako ima problema sa srcem i štitnjačom. Naime, prije 15 godina počela je njezina borba s autoimunom bolešću Hashimoto. Tijekom gostovanja u zabavnom srpskom showu još ponovo je progovorila o zdravstvenim problemima i o kilogramima koje nikako ne uspijeva 'nabaciti'

Jelena Rozga gostovala je u Ami G showu u Beogradu. Voditelj Ognjen Amidžić dao je niz komplimenata na račun njezinog izgleda, rekao da se ne mijenja i pitao je 'na koju foru je to tako', a pjevačica je odgovorila da se već godinama ne može udebljati.

'Dobra genetika, sigurno je i ta Dalmacija, more, Split, ali i moji problemi sa štitnom žlijezdom. Oni mi ne daju da se udebljam ni pola kilograma. Dobro se osjećam, što je najbitnije. Tu i tamo hormoni znaju zezati. Prije par dana je bilo loše, sad je dobro, ali ne ne dam se. Nikad se ne dam! Samo osmijeh na lice i pozitiva', pobjasnila je.

Izvor: Društvene mreže

Brojne komplimenata je dobila ispod snimke gostovanja YouTubeu. 'Rijetko prelijepa i privlačna žena koja nije imala nikakve blamove u vezi svog privatnog života', 'Prelijepa je i baš mladoliko izgleda', 'Rijetko kulturna i elegantna žena', 'Žena sija kao dijamant', neki su od komentara.

Kad je otišla iz grupe Magazin i započela solo karijeru Jelena Rozga je osjetila promjene na svom tijelu - pretjerano umaranje, gubitak težine i velike probleme s kožom. Odlučila sam ispitati promjene s medicinske strane, i tada je otkrila da ima problema sa štitnjačom. nadodala da svako jutro započinje hormonskom terapijom.

  • +9
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL