OVO JE SULUDO

Jutarnja rutina Belle Hadid šokirala sve: Kapi raznih tinktura, šaka vitamina, a zatim i detoks

20.03.2024 u 11:10

Bionic
Reading

Nakon što je i sama prošla kroz pravu patnju, Bella Hadid svoje je zdravlje stavila na prvo mjesto. A što svakoga jutra napravi nakon buđenja, pokazala je u videu objavljenom na TikToku, nakon čega su krenule i razne reakcije

Razne tinkture, šaka šarenih tableta, sokovi za detoksikaciju organizma, vitamini, eterična ulja.... to je samo dio jutarnje rutine koju svakoga dana u svoje tijelo 'ubaci' slavna manekenka Bella Hadid.

Nakon što je proživjela težak životni period nakon što joj je dijagnosticirana lajmska borelioza, infekcija uzrokovana bakterijom Borreliom burgdoferi, koja se prenosi ugrizom inficiranog krpelja, Bella Hadid odlučila je itekako paziti na zdravlje.

Namirnice koje snižavaju visoki tlak Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Što sve uzima kada započinje novi dan Bella je pokazala u videu objavljenom na svom službenom TikToku, a koji je izazvao podvojene reakcije. U videu se može vidjeti kako manekenka u ruci drži različite tinkture koje potom ubacuje u staklenu šalicu, u njega stavlja potom bijeli napitak, da bi zatim sa zelenim sokom popila 'šaku' vitamina.

Na sve to ubacila je Gold Sea Moss, potom detox za uklanjanje toksina, ali i tekući napitak koji navodno sadrži 72 prirodna minerala. Eterična ulja utrljala je na oba zapešća i vrat, a potom je prostor u kojem boravi očistila kaduljom.

@babybella777 mornings with me before we start making things for you cc @Orebella ☁️🤍🫶🏼🪩 #orebella ♬ ♡ ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ ♡ - SoBerBoi

Među raznim komentarima našli su se i oni koji smatraju da Bella uzima prevelik broj suplemenata, smatrajući to nepotrebnim, no ona to ne smatra.

27-godišnja Bella Hadid nikada nije krila svoju zdravstvenu situaciju, a o lajmskoj bolesti, koju ima i njezina majka Yolanda Hadid, ali i brat Anwar, pričala je javno.

  • +4
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Rob Carr / Getty images / Profimedia

U svojoj objavi na Instagramu iz kolovoza prošle godine, fotografijama je šokirala sve, a pričom o životu s takvom bolesti izmamila svima suze na oči.

Inače, lajmska borelioza javlja se u lokaliziranim regijama diljem Europe (kod nas uglavnom u sjeverozapadnim područjima Hrvatske), SAD-u, bivšem Sovjetskom Savezu, Južnoj Africi, Australiji i Aziji. Najčešći simptomi Lajmske borelioze kod rane infekcije su: bolovi u mišićima i zglobovima, glavobolja, vrućica, labost, smetnje koncentracije.

Rani prošireni oblik bolesti: upala srca (karditis), paraliza lica (Bellova paraliza), meningitis ,kratke epizode oticanja i bolova u zglobovima (artritis). U kroničnom stadijsu simptomi su: artritis, blaga do umjerena smetenost, slabost udova i motorne koordinacije što upućuje na zahvaćenost središnjeg i perifernog živčanog sustava.