LJUBAV JOJ GODI

Blista od sreće: Bella Hadid ne krije koliko je zaljubljena u zgodnog kauboja

10.03.2024 u 10:19

Bionic
Reading

Manekenka Bella Hadid snimljena je na Texas Rodeo Eventu, gdje je iz publike promatrala vratolomije svog dečka, kauboja Adana Banuelosa

Vezu s jahačem Adanom Banuelosom, Bella Hadid započela je nedavno, a prije mjesec dana podijelila je i zajedničku fotografiju na svom Instagram profilu. Lijepa brineta prisustvovala je događaju American Performance Horseman, godišnjem rodeu koji uključuje i natjecanja i zabavu. a za tu prigodu prigrlila je western look.

Bella je nosila crni kaubojski šešir sa širokim rubom, svjetlucavi crni top s otvorenim leđima te tirkiznu i srebrnu ogrlicu nadahnutu 'zapadom'. Njezina veza s Banuelosom, nagrađivanim meksičko-američkim jahačem, relativno je nova - njih dvoje su prvi put izašli u javnost sa svojom romansom u listopadu 2023., kada je TMZ objavio njihove fotografije na kojima se ljube u Fort Worthu u Teksasu.

  • +4
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Rob Carr / Getty images / Profimedia

Hadid, koja je i sama dugogodišnja jahačica, podijelila je na Valentinovo na svom Instagram Storyju fotografiju Banuelos kako jaše konja dok ona stoji na vratima pored njega, a našao se i na footgrafijama povodom njezinog 27. rođendana.

Banuelos je velika zvijezda u svijetu jahanja, 2017. primljen je u National Cutting Horse Association Rider Hall of Fame, kao jedan od najmlađih primljenih svih vremena, a 2020. osvojio je NCHA Futurity Open Championship.

Manekenka se nakon poduže pauze, koju je uzela zbog zdravlja, vratila modelingu, a u siječnju je krasila četiri različite naslovnice izdanja časopisa Perfect za proljeće/ljeto 2024.

U kolovozu 2023.,u objavi na Instagramu napisala je da je konačno zdrava nakon više od 10 godina zdravstvenih problema, uključujući '100+ dana Lymea, kronične bolesti, liječenja i gotovo 15 godina nevidljive patnje'.

'Mala ja koja sam patila bila bih tako ponosna na mene jer nisam odustala od sebe. Hvala mojoj mami što je čuvala svu moju medicinsku dokumentaciju, bila uz mene, nikad me nije napuštala, štitila, podržavala, ali najviše od svega što mi je vjerovala kroz sve ovo', započela je Hadid objavu na Instagramu.

'Život nije uvijek onakav kakav izgleda izvana', a najteži dio ovog putovanja je biti ocjenjivan prema tome kako izgledate umjesto prema onome kako se osjećate', napisala je Bella u objavi.