uhvaćeni u trenutku

Poljupci u javnosti: Gigi Hadid i Bradley Cooper više se ne skrivaju

16.03.2024 u 11:47

Bionic
Reading

Već dulje vremena šuška se o novom paru na holivudskoj sceni. Iako svoju vezu nisu službeno potvrdili, Bradley Cooper i Gigi Hadid ne trude se ni sakriti svoju romansu. Tako su 'uhvaćeni' dok su izmjenjivali poljupce za vrijeme večere u New Yorku

Holivudski glumac, 49-godišnji Bradley Cooper i 28-godišnja manekenka Gigi Hadid viđeni su kako izmjenjuju poljupce i nježnosti za vrijeme večere u njujorškom restoranu Via Carota. Na zajedničkoj večeri u društvu zvijezda Queer Eyea, Tan Franceom i Antonijem Porowskim, između ostalih na popularnom mjestu u West Village, glumac i manekenka naslanjali su se nježno jedno na drugo, šaptali su na uho i razmjenjivali poljupce.

Prema svemu sudeći povodom izlaska je bila proslava 40. rođendana Antonia Porowskog, što je kasnije Gigi otkrila u svojoj objavi na Instagramu gdje mu je i javno čestitala rođendan.

Inače, zvijezda Maestra i supermodel prvi put su dospjeli na naslovnice još u listopadu 2023. kada su viđeni kako zajedno izlaze iz istog restorana. Iako je insajder tada rekao kako se Gigi i Bradley samo uživaju u zajedničkom druženju, također je otkriveno da je Gigu već neko vrijeme bila zaljubljena u Bradleyja.

'Dijele puno zajedničkih stvari, pa će se vidjeti kako njihov odnos napreduje. Sada sve izgleda super ležerno, ali oboje imaju djecu, velike karijere, užurbane živote i razumiju kakav je život u ovim krugovima,' rekao je tada izvor blizak paru.

Bradeley Cooper i Gigi Hadid još nisu javno potvrdili svoju vezu, no čini se da se par zbližio u posljednjih nekoliko mjeseci. Nakon dodjele Zlatnih globusa 2024., Cooperova majka Gloria, koja je bila zvijezda na dodjeli nagrada održanoj u siječnju, pridružila se paru u noćnom izlasku u Giorgio Baldiju u Los Angelesu.

Par je posljednji su put viđen zajedno u Londonu 26. siječnja, gdje su viđeni kako se drže za ruke u šetnji. U veljači je Cooper viđen u džemperu Giginog brenda odjeće, Guest in Residence, a nakon toga je više puta fotografiran kako nosi stvari s potpisom Giginog brenda.

  • +3
Bradley Cooper i Gigi Hadid Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia