ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Hoće li Bradley Cooper i Gigi Hadid iskoristiti dodjelu Oscara za službenu potvrdu veze

06.03.2024 u 14:56

Bionic
Reading

Ako je vjerovati dobro upućenim izvorima, bliskim slavnom holivudskom glumcu i redatelju Bradleyju Cooperu, on bi na ovogodišnjoj dodjeli Oscara mogao na crveni tepih povesti svoju djevojku Gigi Hadid i time potvrditi da njihova veza nije samo prolazna avantura

Bradley Cooper spreman je javno priznati svoju vezu sa slavnim supermodelom Gigi Hadid i to ni manje ni više nego na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, što je zapravo najbolji dokaz da nije riječ tek o avanturi, već o vezi ozbiljnog potencijala.

Kako otkrivaju njegovi prijatelji, Cooper bi Gigi mogao povesti na tradicionalnu zabavu Vanity Faira, koja se organizira uvijek povodom dodjele Oscara. Iako se u posljednje vrijeme ne skrivaju od paparazza, službenog poziranja od para koji je u vezi od listopada 2023., još nije bilo.

SNIMLJENI U NEW YORKU

Nakon doručka u shopping: Bradley Cooper i Gigi Hadid uživaju u svojoj ljubavi

Pogledaj galeriju

Osoba bliska 28-godišnjoj Gigi otkrila je kako je njihova veza itekako ozbiljna, te da su oboje jako zaljubljeni, dok je prijatelj 49-godišnjeg Coopera rekao kako će slavni supermodel biti pratnja na raskošnoj zabavi nakon dodjele Oscara.

'Ne znam hoće li zajedno prošetati tepihom uoči Vanity Fair partyja, no na zabavi će definitivno biti zajedno', tvrdi izvor, koji ipak dodaje kako na samoj dodjeli Oscara Gigi vjerojatno neće biti, jer je to mjesto odavno namijenjeno Cooperovoj majci Gloriji Campano, koja mu je uvijek pratnja na dodjeli Oscara.

oaza mira

Zavirite u ovu šarmantnu kuću za odmor u vlasništvu Bradleyja Coopera

Pogledaj galeriju

Inače, Bradley Cooper je do sada primio 12 nominacija za Oscara, no niti jednog nije osvojio. Hoće li mu se s 'Maestrom' napokon posrećiti, doznat ćemo u noći s nedjelje na ponedjeljak, kada se održava 96. dodjela najprestižnije nagrade.