SVE ZA HAILEY

Justin Bieber dao svojoj voljenoj supruzi obećanje: 'Gotov sam s time'

30.10.2020 u 23:50

Bionic
Reading

Proslavljeni pjevač Justin Bieber ne krije koliko je sretan u braku s manekenkom Hailey Baldwin s kojom se vjenčao prošle godine u Južnoj Karolini

Glazbenik koji se proslavio još kao tinejdžer te izgradio impresivnu karijeru ne krije kako ga njegova ljepša polovica, manekenska zvijezda Hailey Bieber iznova nadahnjuje te je za nju spreman učiniti sve.

Nakon velikog uspjeha njegove dokumentarne serije 'Justin Bieber: Seasons', 26-godišnji pjevač objavio je 30-minutnu snimku na YouTubeu pod nazivom 'Justin Bieber: Sljedeće poglavlje', u kojoj objašnjava značenje svojih brojnih tetovaža.

Justin je otkrio između ostaloga i da je odlučio prestati s tetovažama na području vrata, piše People.

'Želio sam istetovirati ružu. One imaju trnje što simbolizira teške trenutke u mojem životu, a cvijet je, naravno, sve ono lijepo. Gotov sam s tetoviranjem po vratu i to je bila Haileyina želja. Na leđima imam još mjesta i tu planiram istetovirati portrete moje djece jednoga dana', objasnio je Bieber koji ne krije koliko bi želio postati otac.

  • +11
Hailey Bieber Izvor: Profimedia / Autor: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Povodom nedavne godišnjice braka Bieber je objavio fotografiju vjenčanog obreda i prvi poljubac mladenaca te supruzi poručio emotivne riječi: 'Hailey Bieber, sretnik sam jer sam tvoj suprug. Svaki dan toliko puno od tebe učim i ti me činiš boljom osobom. Obećajem da ću te uvijek stavljati na prvo mjesto i imati mnogo strpljenja i ljubavi. Sretna ti godišnjica, lijepa i draga ženo'.

Pjevač i manekenka prošle su se godine okupili više stotinjaka uzvanika u luksuzan resort u Južnoj Karolini gdje je trajalo trodnevno slavlje. Sve je započelo uvodnom večerom, potom se nastavilo službeno vjenčanje kada je mladenka zablistala u vjenčanici s ogromnim šlepom i još ogromnijim velom koji je za nju dizajnirao popularni dizajner Virgil Abloh, osnivač brenda Off-White. Na velu je bilo ispisano 'dok nas smrt ne rastavi'.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Date night

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Do ranih jutarnjih sati s mladencima su slavili Camila Morrone, Kendall Jenner, Joan Smalls, Alec Baldwin...Za cijelo svadbeno slavlje iskeširali su nevjerojatnih 8 milijuna kuna.