SPREMNA ZA NOĆ VJEŠTICA

Ni korona je nije obeshrabrila: 'Tigrica' Ashley privlačila poglede na londonskim ulicama

30.10.2020 u 20:05

Bionic
Reading

Halloween ili Noć vještica koja se obilježava na noć prije Svih Svetih, korijene vuče iz keltske tradicije, a zahvaljući irskim iseljenicima proširila se po SAD-u te kasnije i na ostatak svijeta

Među fanovima Halloweena mnogi su poznati i slavni poput Kim Kardashian West, Heidi Klum, Vanesse Hudgens, a velika je obožavateljica i Ashley Roberts, članica Pussycat Dolls i radijska voditeljica.

Amerikanka s londonskom adresom, usprkos globalnoj pandemiji koja nažalost još ne pokazuje znakove slabljenja, nije odoljela uskočiti u kostim tigrice i donijeti barem na trenutak ozračje Noći vještica.

Članica ženskog pop benda Pussycat Dolls godinama živi u Londonu, a njezin je modni stil uvijek razigran i uključuje različite boje, uzorke...

  • +3
Ashley Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Timmie / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glazbenica koja se može pohvaliti zavidnom linijom privlačila je poglede u pripijenom kostimu tigrice u kojem se uputila na svoj posao na postaji Global Radio gdje vodi emisiju 'Heart Breakfast'.

Odgovarajući make up i crne čizme na visoku petu upotpunili su ovaj kostim vitke Ashley.

Dobro raspoložena glazbenica i voditeljica mnogim je prolaznicima izmamila osmijeh na lica što je, složit će se mnogi, u ova nimalo vedra vremena itekako potrebno.

U jednom je ranijem intervjuu, zgodna 38-godišnjakinja otkrila kako je puno otvorenija za različite modne eksperimente otkad se odselila iz LA-ja.

'Za mene je moda poput igre i oduvijek sam voljela smišljati zanimljive odjevne kombinacije. Dok sam živjela u Los Angelesu stalno sam nosila crnu i tamne nijanse, ali otkako sam se preselila u Veliku Britaniju, puno sam otvorenija prema bojama i uzorcima', rekla je tad Ashley.