'NEKI NOVI KLINCI'

Jedan od najvećih favorita 'Plesa sa zvijezdama', Sandi Pego: 'Od svega se može živjeti u Hrvatskoj ako to jako želiš i ne odustaješ'

Sandi Pego

Sandi Pego

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Već od prve emisije popularnog showa na Novoj TV poduzetnik i influencer Sandi Hadžić, poznatiji kao Sandi Pego, domaći influencer i zvijezda TikToka, nametnuo se kao mogući pobjednik uz svoju mentoricu Helenu Janjušević. Svojim šoumenskim pristupom, šarmom i simpatičnošću te neospornim plesačkim talentom odmah je osvojio publiku ispred malih ekrana. Sa zabavnim sugovornikom, kojeg su mnogi prozvali hrvatskim 'Rickyjem Martinom', razgovarali smo za tportal

Sandi Pego je kao tinejdžer imao želju plesati hip hop pa je počeo učiti pokrete, no zbog nedostatka slobodnog vremena nije uspio ostvariti tu želju. Danas je vlasnik uspješne marketinške agencije koja je ujedno jedan od većih razloga za to što se počeo baviti TikTokom. Osim marketinške agencije, partner je još u nekoliko tvrtki. Privatni život dijeli sa suprugom Cindy Šoštarić Hadžić, s kojom je tijekom pandemijskog lockdowna zabavljao pratitelje snimajući svakodnevne zgode i nezgode iz karantene.

Koliko ste zadovoljni dosadašnjim nastupima, reakcijama, kritikama?

Mogu reći da sam jako zadovoljan, radim svaki dan na sebi, učim nove stvari i jednog dana kad odem sigurno odlazim ispunjen. Reakcije su i više nego dobre, a drago mi je da tu našu energiju možemo prenijeti na druge. Kritike su uvijek dobro došle jer kako napredovati osim ako ne čuješ nešto od osobe koja je kompetentna dati kritiku, tako da samo neka kritiziraju. (smijeh)

Što vas je privuklo showu?

Definitivno novo znanje, ples, produkcija, apsolutno sve što se događa dobro pratim i učim od najboljih. Ovaj format showa uvijek mi se dopadao jer, kako znate, obožavam plesati.

TikTok kao novu društvenu mrežu počeo je pratiti 2018. s profesionalne strane, kao jedan od kanala na kojem bi se mogli oglašavati i klijenti u njegovoj agenciji

TikTok kao novu društvenu mrežu počeo je pratiti 2018. s profesionalne strane, kao jedan od kanala na kojem bi se mogli oglašavati i klijenti u njegovoj agenciji

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Mediji su vas prozvali hrvatskim Rickyjem Martinom. Laska li vam to?

Meni je draži onaj Sandi, ali dobro, naravno da mi laska, Ricky je ipak Ricky.

Koliko ste plesali prije showa?

Mjesec dana trajala je priprema za show i zapravo smo pokušavali doći do bolje forme, naučiti što više osnova i biti spremni za barem prva dva plesa, koliko-toliko, iako to u praksi ne bude baš tako, pogotovo sada, kada imamo samo tjedan dana da usavršimo korake, prikupimo znanja, zapamtimo koreografiju i još dosta toga što se pokušava stići. Sad postaje sve napetije.

Djelujete kao odličan zabavljač egzibicionističkih natruha. Jeste li zaista takvi?

Volim pozitivnu energiju tako da se trudim zabaviti sve oko sebe kad je to potrebno, a kad već vlada pozitiva, onda nisam sigurno jedan od onih koji stoje po strani i pijuckaju svoje piće.

Što vam najteže pada u showu?

Vrijeme, pokušavam stizati svoje privatne stvari, a istovremeno uživati u procesu nastanka ovog showa. Pokušavam odvojiti što više vremena, ali nekad to nije moguće, pa kad te vuku za više rukava, teško ti padne vrijeme koje imaš.

  • +11
  • +8

Sandi Pego

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Mnoge gledatelje dirnuli ste pričom o mami. Prošli ste kroz teško razdoblje, a budi li trenutna situacija u svijetu strahove i koliko vam ples i zabava pomažu da to 'kompenzirate'?

Sve dolazi s razlogom, ostavio bih prošlost tamo negdje u ladici i zaključio da sam nešto od toga i naučio. Ne budi mi strahove, ali definitivno mi stvara lošu energiju koja me potiče na razmišljanje o trenutnoj situaciji. Uvijek se vodim onime 'ne radi drugome ono što ne želiš da drugi radi tebi', ali teško nalazim istomišljenike.

Može li se u Hrvatskoj živjeti od TikToka?

Naravno da može ako znaš što radiš i znaš što želiš. Od svega se može živjeti u Hrvatskoj ako to jako želiš i ne odustaješ. Biti konzistentan i ne odustajati ključ je uspjeha u svakom poslu, a tako i na društvenoj mreži TikTok.

@sandipego Da vidimo tko ima dobro oko! 😍 @oranginaadria #fyp #foryou #foryoupage #trend ♬ original sound - SANDI PEGO

Koliko će sudjelovanje u showu pridonijeti vašoj popularnosti na TikToku?

Pa ne znam koliko će pridonijeti popularnosti na TikToku, ali u nekoj široj publici sigurno hoće. To je također jedan od razloga zbog kojih sam prihvatio ovaj show.

Što radite kad se ne bavite TikTokom, svojom marketinškom agencijom Rinzol i plesom, tko je Sandi privatno?

Veliki sam radoholičar, tako da Sandi preko tjedna osim u agenciji Rinzol boravi u Činkici, glavnoj destinaciji svih onih željnih slatkog, pa i slanog, a da bi prije toga pojeli nešto konkretnije, otvorili smo restorane Purple Monkey i Poke Me. Da bi priča bila zaokružena, vikendom dolazi Ritz Club. Vlasnik sam marketinške agencije Rinzol dok sam u svim ostalim suvlasnik.

Čime vas je osvojila supruga? Je li ona vaš najveći kritičar?

Svojom dobrotom i pozitivnom energijom. Ona je uvijek uz mene, komentiramo sve, puno razgovaramo, a uvijek mi da kritiku. Sretan sam što imam takvu ženu.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!