otvorila dušu

Bojana Gregorić Vejzović podijelila situaciju iz tramvaja: 'Vjerujem da mnogi ovih dana s tjeskobom odlaze u postelju. Imam slične strahove'

30.03.2022 u 12:14

Bionic
Reading

Naša glumačka diva trenutno gledatelje uveseljava svojim plesačkim talentom u showu 'Ples sa zvijezdama'. U iščekivanju nove emisije, na Instagramu je s pratiteljima podijelila situaciju iz tramvaja i ispričala kako se i sama strepi zbog trenutne situacije

'Čekam sljedeći live 'Plesa sa zvijezdama'. U vremenu neizvjesnosti treba zadržati staloženost. Danas sam u tramvaju slušala jednu mamu koja je prijateljici prepričavala kako je dobila otkaz. Kao i većini nije mi trebala pandemija ili strahote oko nas da bih posložila prioritete u životu', piše na početku objave Bojana Gregorić Vejzović.

'Vjerujem da mnogi ovih dana s tjeskobom odlaze u postelju od straha što nosi novi dan. Rat koji je opet postao slika svakodnevice, kako zadržati radno mjesto, kako ostati zdrav, kako othraniti klince, jesu li nam starci dobro, treba ih provjeriti svako malo…Ćutim vas! Suosjećam! Imam slične strahove. Glumica…to divno zvanje koje ti često zapovjeda dobro raspoloženje kojem ponekad i sama povjerujem…I obući ću taj kostim 'lude' i nastojati vas zabaviti. Pokušat ću vam odagnati misli od problema svakodnevice, pokušati ću vas nasmijati, razveseliti, oduševiti, iznenaditi, da zajedno sanjarimo o budućnosti koja može biti sjajna i bezbrižna', poručila je na kraju.

Inače, danas u obitelji glumice vlada slavljenički ugođaj. Naime, njezin sin Raul slavi rođendan. 'Ti si moja najveća nagrada, moja inspiracija, moj pehar životnog uspjeha! Sretan 16 rođendan ljubavi najveća', čestitala je svom starijem djetetu na Instagramu pored njegovih nekoliko fotografija.

  • +4
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo