IZAŠAO JE IZ BOLNICE

Jamie Foxx svoj oporavak nastavlja u najboljem centru za rehabilitaciju

16.05.2023 u 10:57

Bionic
Reading

Prema saznanjima pojedinih američkih medija, Jamie Foxx otpušten je iz bolnice, gdje je boravio još od travnja, odakle je odvezen u jedan od najboljih rehabilitacijskih centara, kako bi se čim prije oporavio

Holivudska zvijezda Jamie Foxx smješten je u jedan od najboljih rehabilitacijskih centara u Americi i to nakon što je otpušten iz bolnice. Još je u travnju ove godine, iz još uvijek javnosti nepoznatih zdravstvenih komplikacija, završio u bolnici u Chicagu i tamo je boravio sve do sada.

Da je stanje ipak malo bolje govori i to da su njegove kćeri Corinne Foxx i Anelise Foxx, koje su tijekom vikenda posjetili oca u centru, dobro raspoložene.

Jamie Foxx Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER

Što se točno dogodilo sa Jamiejem Foxxom nije poznato, no očito nije bilo nimalo bezazleno. Rehabilitacijski centar u koji je Foxx smješten specijaliziran je za oporavak od moždanog udara, trauma i ozljeda mozga, ozljeda leđne moždine i od karcinoma.

Američki mediji nagađali su posljednjih tjedana uistinu svašta, a bilo je i onih koji su pisali kako se glumčeva obitelj već oprašta od njega, budući da je, pisali su, stanje iznimno kritično. No, Foxxova starija kći Corinne sve je to demantirala na društvenim mrežama, tvrdeći kako se njezin otac dobro oporavlja.