ozbiljno stanje

Jamie Foxx još uvijek u bolnici: 'Ima sreće da je ostao živ'

27.04.2023 u 18:28

Bionic
Reading

Zdravstveno stanje popularnog glumca mijenja se iz dana u dan, no trenutno je budan te može komunicirati. Njegovo stanje navodno je toliko loše da može biti sretan što je živ, no još uvijek se ne zna točno od čega boluje popularni Foxx

Svijet je nedavno šokirala vijest da se radišni glumac Jamie Foxx nalazi u bolnici zbog izrazito lošeg zdravstvenog stanja. O svemu je izvijestila njegova kći, a cijeli slučaj još je uvijek pomalo nepoznat. Obitelj je zamolila za privatnost tijekom ovih teških trenutaka, no svijet je ipak vrlo radoznao.

55-godišnji Jamie Foxx bio je na snimanju kada se dogodio trenutak zbog kojeg je hitno hospitaliziran. Prošla su već dva tjedna otkako je glumac u bolnici na oporavku, a njegov kolega Martin Lawrence nedavno je objavio da je glumac budan i da reagira, što naslućuje da jedno vrijeme to nije bio slučaj.

Za RadarOnline izvor blizak obitelji poznatog glumca otkrio je da se stanje Foxxa mijenjalo iz dana u dan: 'Bilo je gore-dole danima i morali su ga reanimirati. Ima sreće da je živ', rekao je te otkrio da Jamie ima visok krvni tlak, za koji liječnici kažu da može uzrokovati stvaranje krvnog ugruška u mozgu, što može dovesti do moždanog udara.

Svemu je možda kumovao i stres što ga je glumac proživljavao na setu filma 'Back in Action'. Glumac koji i producira ovaj film navodno je bio vrlo nervozan, a sukobio se i s kolegicom Cameron Diaz.

Bio je opterećen što glumica privlači svu pažnju, a izvor upućen u odnose na setu otkrio je: 'Čovjek bi pomislio da bi bio oduševljen što ju je uvjerio da glumi u njegovom filmu. Ali mrzi što je ona u središtu pozornosti.'

  • +6
Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia