zdravstvene komplikacije

Hitno hospitaliziran Jamie Foxx još uvijek je u bolnici, agonija se nastavlja

18.04.2023 u 12:55

Bionic
Reading

Obitelj je prošli tjedan obavijestila obožavatelje da se poznati glumac Jamie Foxx nalazi u bolnici. Javnost su zamolili za razumijevanje i privatnost te zahvalili na molitvama

Američki glumac poznat po ulogama u filmovima 'Odbjegli Django', 'Ray' i 'Collateral', za koje je dobio značajna priznanja, još od prošlog utorka boravi u bolnici. U njoj se nalazi zbog medicinskih komplikacija, a o svemu je javnost obavijestila njegova najstarija kći.

'Željeli smo to podijeliti - moj otac Jamie Foxx jučer je doživio medicinsku komplikaciju. Srećom, zahvaljujući brzoj akciji i velikoj brizi, već je na putu oporavka', napisala je Corinne, zahvalila na upućenim molitvama te zamolila za privatnost tijekom tog vremena.

Da je stanje poprilično ozbiljno i da je obitelj zabrinuta, izvijestio je izvor upućen u njegovo stanje te nadodao da glumac može komunicirati, što su svakako dobre vijesti, ali i jasan pokazatelj da je stanje ozbiljno.

'Provode testove i još uvijek pokušavaju otkriti što se točno dogodilo', otkrio je tajni izvor.

Unatoč stanju koje se poboljšava, još uvijek nema točnih informacija što se glumcu ustvari dogodilo, a tako ni onih koje bi otkrile kada će moći napustiti bolnicu ili se vratiti snimanju.

Obitelj se više o tome nije oglašavala.

  • +6
Jamie Foxx Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia