hitno hospitaliziran

Konačno se oglasio Jamie Foxx, a o stanju glumca progovorio i Kevin Hart

04.05.2023 u 13:36

  • +6

Jamie Foxx

Izvor: Profimedia / Autor: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Bionic
Reading

Prije gotovo mjesec dana Jamie Foxx hitno je hospitaliziran zbog, zasad, nepoznatih razloga. Da glumac napreduje svjedoči činjenica da se oglasio putem Instagrama te pratiteljima zahvalio na molitvama

Glumac Jamie Foxx je u bolnici zbog misteriozne bolesti koja ga je 'uhvatila nespremnog' prije gotovo mjesec dana, a sredinom travnja hitno prebačen u bolnicu zbog medicinske komplikacije. Njegova je kći tada otkrila da je zahvaljujući brzoj akciji i velikoj brizi, već na putu oporavka, ali zamolila je obožavatelje i pratitelje za razumijevanje i privatnost. Sada, nakon gotovo mjesec dana, glumac se konačno oglasio putem vlastitog Instagram profila.

'Cijenim svu ljubav!!! Osjećam se blagoslovljeno', napisao je Foxx u objavi na Instagramu u srijedu, zajedno s emotikonima ruku koje se mole, crvenog srca i lisice. Također, zahvalio se i Nicku Cannonu, koji je preuzeo mjesto voditelja njegove emisije 'Beat Shazam': 'Cijenim te moj dečko', napisao je na svom Instagram Storyju te najavio skori povratak.

55-godišnji glumac oglasio se na društvenim mrežama kako bi prekinuo šutnju nakon što je 11. travnja hospitaliziran zbog hitne medicinske pomoći, a još uvijek se ne zna točno što se dogodilo. Brz oporavak poželjeli su mu mnogi kolege poput Vin Diesela i Jeremy Rennera.

Iz objava izvora bliskih zvijezdi, doznalo se da jedno vrijeme nije govorio, no sada je već slika puno bolja. Iznenadnu situaciju komentirao je i Kevin Hart, blizak prijatelj Foxxa.

'Svačije molitve, svačija ljubav, energija, sve te stvari se vide i osjećaju. Ne znam detalje ili točne detalje o tome što se događa, ali koliko ja znam, postoji velik napredak i svijet je bolji', rekao je glumac.

Iako ništa još nije potvrđeno, poznatog glumca navodno je uzrujala situacija na setu snimanja novog filma na kojem surađuje s Cameron Diaz. Foxx je producent i glumac u filmu, a izvori upućeni u odnose na setu tvrde da pati zbog nedostatka pozornosti.

SNIMLJENA U LONDONU

Dugo je nismo vidjeli: Cameron Diaz uhvaćena u romantičnom izlasku sa suprugom

Pogledaj galeriju