NOVOGODIŠNJA ODLUKA

James Corden iskreno progovorio o svojoj borbi s kilogramima: 'Dojadilo mi je kako izgledam'

03.01.2021 u 14:57

Bionic
Reading

Kada govorimo o novogodišnjim odlukama, gubitak suvišnih kilograma i vraćanje tijela u formu za većinu ljudi predstavlja jedan od glavnih prioriteta, pa tako i osobama iz svijeta slavnih

Svojim brojnim obožavateljima, poznati britanski voditelj i komičar odlučio se obratiti novogodišnjim videom objavljenim na YouTubeu.

U emotivnom isječku, James Corden detaljno je opisao svoju desetljeće staru borbu u postizanju idealne težine, emocialno priznajući da mu je 'dosta' njegovih opetovanih pokušaja da uđe u formu.

The Reason Why James Corden Is Partnering With WW Izvor: Društvene mreže / Autor: WW

'Shvatio sam da svake godine posljednjeg desetljeća- vjerojatno čak 15 godina- 1. siječnja uvijek sam sebi kažem i svima koji bi me slušali da idem na dijetu kako bi izgubio nakupljene kilograme. Svake godine bio sam nezadovoljan svojim nezdravim izgledom i svake godine sam si rekao da ću se s tim ozbiljno pozabaviti. Svake bi godine na Božić pojeo sve što bi pronašao u hladnjaku jer u mojoj glavi ulazak u novu godinu označavao je početak borbe s kilogramima. Kao što vidite, sve te godine to mi nije pošlo za rukom', iskreno progovara Corden.

  • +3
James Corden Izvor: Profimedia / Autor: Sipa USA / ddp USA / Profimedia

'Sve to me na neki način obeshrabrilo. Nikada nisam bio ustrajan u svom naumu da izgubim suvišne kilograme. Dugo sam vremena pomireno gledao na svoje tijelo i doista mi je muka od toga da svake godine radim isto'.

Zbog svega navedenog Corden je odlučio pronaći stručnu pomoć, prihvativši svjetski priznati program mršavljenja, Weight Watchers.

Protekle godine isto je učinila njegova kolegica i bliska prijateljica Rebel Wilson koja je 2020. godinu proglasila godinom zdravlja pritom izgubivši 18 kilograma.

  • +2
Rebel Wilson Izvor: Profimedia / Autor: BauerGriffin / INSTAR Images / Profimedia