TRUD SE ISPLATIO

Rebel Wilson otkriva kako je točno skinula 18 kilograma i zašto je ovo za nju godina zdravlja

11.11.2020 u 15:13

Bionic
Reading

Glumica i komičarka koja je posljednjih mjeseci naporno radila na svojoj liniji dosljednim režimom i kontroliranom prehranom izgubila je 18 kilograma te je iznenadila sve novim izgledom. Willson sada otkriva kako se odlučila na ovaj pothvat i koji su joj ciljevi

Slavna američka komičarka i glumica Rebel Wilson sve je oduševila svojom zdravom transformacijom i izgubljenim kilogramima. U novoj emisiji kolegice Drew Barrymore, u kojoj su virtualno porazgovarale pred očima cijeloga svijeta, poznata plavuša otkrila je kako se odlučila na ovu prekretnicu.

'Znaš Drew, posljednje četiri godine živim s određenim misijama. Prošla sam godinu zabave, lanjska godina bila je ona za ljubav, a sada sam odlučila imati godinu zdravlja. Shvatila sam da ću navršiti 40 i da je krajnje vrijeme da se posvetim svome zdravlju, koje je očigledno bilo zapostavljeno. To se vidjelo u mom izgledu', objasnila je Wilson.

Osim toga kazala je da je kilograme nakupljala godina živeći izuzetno nezdravo, hraneći se uglavnom šećerom i ne vodeći nikakvog računao tjelovježbi.

'Jednostavno volim slatko, neumjerena sam u desertima. Isprobala sam mnogo dijeta, ali ovoga puta ozbiljnija sam no ikada' rekla je pa dodala:

'Mislim da zapravo patim od emocionalnog prejedanja. Kada god sam pod stresom, posegnem za krafnom, tako se nosim s problemima'. Međutim, napredak i želja za još boljim rezultatima sada se itekako vide. Istopila je nevjerojatnih 18 kilograma, a na tome ne namjerava stati.