PLJUŠTE POHVALE

Izazovno Severinino izdanje i znakovita poruka zaintrigirali njezine obožavatelje

14.06.2020 u 09:54

Bionic
Reading

Severina Kojić svakom svojom objavom ne prestaje izazivati zanimanje javnosti, a sad je ponovno izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama

Popularna Splićanka postavila je na Instagram seksi fotografiju snimljenu prije nekoliko godina na kojoj pozira na krevetu u korzetu i visokim čizmama na vezanje.

Izazovno izdanje u kojem je sve ostavila bez daha popratila je stihovima poznatog hita legendarnog engleskog dvojca Eurythmics, 'Sweet Dreams'.

'Sweet dreams are made of this, who am I to disagree? I traveled the world and the seven seas, everybody's looking for something...", napisala je Severina na svom Instagram profilu na kojem je prati više od milijun obožavatelja.

  • +5
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Najljepša si', 'To je moja najdraža njihova pjesma', 'Kraljica', 'Predivna', samo su se nizali komentari Severininih obožavatelja.

Inače, nedavno su veliku medijsku pozornost izazvala nagađanja kako je brak Severine i Igora Kojića u velikoj krizi nakon što su supružnici prestali jedno drugome lajkati objave, te se jedno vrijeme nisu ni pratili na društvenim mrežama.

Par se vjenčao u studenom 2015. u Beogradu, u hotelu Crown Plaza, a spektakularnu svadbu je režirao pokojni slovenski redatelj Tomaž Pandur, Severinin veliki prijatelj i suradnik.