O TOME NIJE PRIČALA

Imala je sreće da je ostala živa: Nije samo moždani udar ugrozio život Sharon Stone

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 13.06.2020 22:21
  • Objavljeno 13.06.2020 u 22:21
tportal

Izvor: EPA / Autor: ANGELO CARCONI

Tijekom nedavnog gostovanja u podcastu Bretta Goldsteina, pod nazivom 'Films To Be Buried With', holivudska glumica, koja je prije nekoliko godina preživjela i uspješno se oporavila od teškog moždanog udara, sada je otkrila kako to nije jedino što ju je zadesilo

62-godišnja holivudska glumica Sharon Stone otkrila je kako je tijekom glačanja, točnije u trenutku kada je svoje glačalo punila vodom, doživjela je strujni udar.

'Stresla me struja i bilo je jako intenzivno. Bila sam kod kuće i punila sam peglu vodom. Tada smo imali vlastiti bunar. Jedna ruka mi je bila na pipi, gdje sam puštala vodu, kada je grom pogodio u bunar te je udar prošao kroz vodu', prisjetila se Sharon Stone dodavši kako je udar bio toliko jak da ju je odbacio na drugi kraj kuhinje.

'Doslovce me podiglo i bacilo preko kuhinje, gdje sam udarila u hladnjak.' Na sreću, u blizini se našla njezina majka koja joj je pomogla čim je udarila u hladnjak.

'Bila sam u nekom neopisivom, drugom stanju. Ne znam kako bi to sve opisala, sve je bilo toliko svijetlo. Mama me ubacila u auto i odvela u bolnicu gdje je EKG pokazivao nevjerojatni elektricitet u mojem tijelu. Bilo je ludo', otkrila je Sharon Stone i dodala da je imala nevjerojatnu sreću da ostane živa.