NIJE PAZILA

Ivanka Trump svojim novim gafom nasmijala je sve na Twitteru

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 05.01.2021 23:35
  • Objavljeno 05.01.2021 u 21:47
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama, prva kći američkog predsjednika na odlasku brojne je uspjela zbuniti ali i nasmijati do suza

U očevoj administraciji, 38- godišnja Ivanka Trump bila je zadužena za područje edukacije, ekonomskog osnaživanja žena i njihovih obitelji te stvaranje radnih mjesta i ekonosmi rast pomoću razvoja radne snage, obuke i poduzetništva.

Svojom posljednjom objavom na društvenim mrežama, međutim, uspjela je zbuniti brojne pratitelje. Na svom Twitter profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira u društvu oca, američkog predsjednika Donalda Trumpa, na putu do političkog skupa u Georgiji.

Ispod objavljene fotografije označila je Republikansku stranku, senatore iz Georgije ali i poznatog američkog pjevača Meat Loafa. Njezina greška očekivano je izazvala lavine komentara postavši pravi hit na Twitteru.

Prije nego što je sa suprugom Jaredom Kushnerom postala dijelom očeve administracije u Bijeloj kući, Ivanka Trump nadgledala je razvoj i akvizicije u očevoj tvrtki Trump Organization koja se bavila nekretninama, a svojedobno je vodila i vlastitu modnu tvrtku koja je neslavno propala.

Posljednjih mjeseci američki mediji ne prestaju razglabati o životu Ivanke Trump i njezine obitelji kada jednog dana napuste Washington. Prije nego što su prihvatili savjetničke pozicije u Donaldovoj administraciji, Ivanka Trump i Jared Kushner bili su jedni od istaknutijih članova njujorške društvene scene na kojoj više nisu dobrodošli.

  • +12
  • +9

Ivanka Trump, Jared Kushner

Izvor: Profimedia / Autor: Vipin Kumar/Hindustan Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nakon što je američki Page Six javnost izvjestio da se kći Donalda Trumpa i njezin suprug planiraju skrasiti u Miamiju gradeći kuću na luksuznom privatnom otoku, lokalno stanovništvo podijeljeno je oko mišljenja hoće li par uistinu biti dobrodošao .

'Postoji veliki izraelski krug ljudi koji voli ono što su učinili za njihovu domovinu, no s druge strane postoje liberalni Njujorčani koji osjećaju da par planira živjeti u Miamiju kad je toliko osramoćen da mu se ne može pružiti druga prilika', za Page Six izjavio je izvor blizak paru.