PADAJU OZBILJNE OPTUŽBE

Između Trumpovih miljenica već dugo bukti rat: Ivanka je Melaniju od prvog dana htjela baciti u sjenu, a prva dama je iza leđa naziva 'zmijom'

20.12.2020 u 20:31

Bionic
Reading

Stephanie Winston Wolkoff, bivša savjetnica Melanije Trump, otkrila je detalje zapetljanog odnosa između prve dame i njezine pokćerke Ivanke Trump, o kojemu se u nekoliko navrata pisalo u medijima. Da između Trumpovih miljenica vlada netrpeljivost sada je potvrdila nekadašnja Melanijina najbliža suradnica, otkrivši niz situacija u kojima se napetost u Bijeloj kući mogla rezati nožem

Melania Trump navodno smatra kako će njezina pokćerka i desna ruka njezina supruga, Ivanka Trump, učiniti sve što je potrebno ne bi li dobila ono što hoće, a u toj će misiji pregaziti preko svih koji joj stanu na put, uključujući i svoju maćehu.

Tvrdnje su to Stephanie Winston Wolkoff, bivše savjetnice američke prve dame koja je za Melaniju radila do veljače 2018., kada je napustila radno mjesto nakon što su je Trumpovi optužili za navodne financijske malverzacije. U listopadu je objavila novu knjigu naziva 'Melania & Me: The Rise and Fall of My Friendship with the First Lady' u kojoj tvrdi kako između Trumpovih miljenica postoji 'zla krv'.

U intervjuu za podcast The New Abnormal s Rickom Wilsonom i Molly Jong-Fast bivša Melanijina suradnica opisala je Ivanku kao 'Donalda u odijelo'. Wolkoff se prisjetila incidenta koji se dogodio krajem siječnja 2017. godine, samo nekoliko dana nakon što je Trump položio zakletvu.

Jedna od njegovih prvih većih odluka bila je izdavanje naredbe o zabrani ulaska strancima iz sedam zemalja s većinskim muslimanskim stanovništvom. Kad je zabrana stupila na snagu, velik broj vlasnika zelenih karata i onih s vizama također je zadržan u zračnim lukama, što je izazvalo masovne prosvjede. Kako su protesti bivala sve glasniji, Ivanka Trump odlučila je 29. siječnja biti domaćin projekcije filma 'Potraga za Dorom' u Bijeloj kući.

  • +3
Donald i Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: MANDEL NGAN / AFP / Profimedia

Film govori o plavoj ribi s kratkotrajnim gubitkom pamćenja koja putuje od Velikog koraljnog grebena do instituta za morski život u Kaliforniji kako bi se ponovno susrela sa svojim davno izgubljenim roditeljima. Melania nije došla u Washington taj tjedan, no Ivanka je ostala uz svog oca. I odjednom, tog vikenda Donald potpisuje zabranu.

Wolkoff smatra kako odabir filma u kojem se djeca odvajaju od roditelja nije slučajan te da je njime Ivanka željela isprovocirati svoju pomajku. 'Mislim da je Ivanka Donald u odijelu. Svi su Trumpovi naučeni biti Trumpovi', rekla je Wolkoff, dodajući kako Ivanka, baš kao i svi drugi Trumpovi 'ne pokazuje osjećaje'.

  • +12
Ivanka Trump, Jared Kushner Izvor: Profimedia / Autor: Vipin Kumar/Hindustan Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

U intervjuu je Wolkoff opisala kako se Ivanka miješala u Melanijine poslove, angažirajući osoblje koje je bilo povjereno Melaniji, mameći ga da radi za nju. To je razljutilo Melaniju do te mjere da je Ivanku i njezine saveznike nazivala 'zmijama', tvrdi Wolkoff.

'Dakle, Ivanka je zadirala u Melanijine dužnosti prelazeći sve granice. Ivanku smo nazivali serijskim lovokradicom. Podmuklo je to. Ne idete unajmljivati ​​ljude koje prva dama želi zaposliti', komentirala je bivša Melanijina savjetnica.

'Princeza je Melaniju htjela učiniti nevažnom. I znate, Melania ih naziva zmijama. Jared i Ivanka učinit će sve da dobiju ono što žele', dodala je Wolkoff, komentirajući kako je Melanija smatrala zabrinjavajućom činjenicu da su Ivanka i njezin suprug Jared Kushner postavljeni na visoke položaje, iako za te funkcije nisu kvalificirani.

  • +4
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: NICHOLAS KAMM / AFP / Profimedia

Dodaje i kako između Melanije i Ivanke postoji 'zla krv' te kako, da nije bilo nje, Melanija nikada ne bi bila u prvom planu. Wolkoff je u to vrijeme pokušavala biti podrška Melaniji i zaštititi je, posebno od Ivanke i njezinih neprestanih pokušaja omalovažavanja.

Navodno je Wolkoff ta koja je Melaniji pomogla u svemu. Upravo je ona zamolila Ralpha Laurena da joj po narudžbi napravi kreaciju za dan inauguracije te joj je željela pomoći da se izbori za sebe i izgradi se kao prva dama.

Bivša Melanijina savjetnica također tvrdi kako joj je Ivanka uz pomoć svojih moćni prijatelja smjestila financijski skandal te je tako maknula od Melanije kojoj je pomagala. Wolkoff tvrdi kako je ona jedina Melaniji čuvala leđa te kako je jedina koja je bačena pod autobus zbog nečega što nije uradila.