STIL ZA PETICU

Elegantna Ivanka Trump zablistala u točkastoj haljini s potpisom brenda koji obožavaju i Hrvatice

24.12.2020 u 09:10

Bionic
Reading

Ivanka Trump, kćer američkog predsjednika na odlasku Donalda Trumpa koji je izgubio na izborima od demokratskog kandidata Joea Bidena, ne prestaje intrigirati javnost

Uvijek besprijekorno dotjeranu Ivanku, odnosno 'prvu kćer' kako su je mediji prozvali, fotografi prate u stopu gdje god da se pojavi.

Ivanka Trump (39) po pitanju mode nikad ne griješi te je ponovno zaslužila još jednu peticu za stil.

Zgodna kćer Donalda Trumpa vrlo rado se odazvala humanitarnoj akciji za pomoć siromašnim obiteljima u Miamiju gdje se obitelj Trump-Kushner trenutačno nalazi.

Atraktivna plavuša koja se svojedobno bavila manekenstvom modu ima u malom prstu pa je bila mamac za poglede u ženstvenoj haljini-košulji s potpisom svima omiljenog brenda Zara koja laska njezinoj besprijekornoj figuri.

  • +3
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: JLN Photography / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako si može priuštiti najskuplju odjeću s potpisom poznatih modnih kuća, Ivanka se odlučila za popularni high street brend poznat po trendovskim komadima po pristupačnim cijenama, a cijena njezine točkaste haljine je 79 dolara odnosno oko 490 kuna.

Kosa podignuta u ležernu punđu, cool zaštitna maska tie dye uzorka i bež balerinke špicastoga vrha upotpunili su ovaj dnevni look.

Inače, američki mediji se već neko vrijeme bave sudbinom Ivanke i njezinim supruga Jareda Kushnera.

Naime, svoju ulogu na njujorškoj društvenoj sceni Ivanka i Jared prije četiri godine zamijenili su savjetničkim pozicijama u administraciji Ivankina oca, a osim u New Yorku, nisu pretjerano dobrodošli ni u Miamiju, u kojem planiraju živjeti nakon odlaska iz Washingtona