NOVI POČETAK

Nakon ledenog dočeka u New Yorku, stanovnici Miamija ne kriju da Ivanka Trump s obitelji nije dobrodošla ni u njihovom gradu

16.12.2020 u 15:36

Bionic
Reading

Na povratak najdraže kćeri američkog predsjednika na odlasku i njezina supruga u New York njegova društvena krema ne gleda tako blagonaklono. Svoju povlaštenu ulogu na njujorškoj društvenoj sceni Ivanka Trump i Jared Kushner prije četiri godine zamijenili su savjetničkim pozicijama u administraciji Ivankina oca, a osim u New Yorku, nisu pretjerano dobrodošli ni u Miamiju, u kojem planiraju živjeti nakon odlaska iz Washingtona

Nakon što je američki Page Six javnost izvjestio da se kći Donalda Trumpa i njezin suprug planiraju skrasiti u Miamiju gradeći kuću na luksuznom privatnom otoku, lokalno stanovništvo podijeljeno je oko mišljenja hoće li par uistinu biti dobrodošao .

'Postoji veliki izraelski krug ljudi koji voli ono što su učinili za njihovu domovinu, no s druge strane postoje liberalni Njujorčani koji osjećaju da par planira živjeti u Miamiju kad je toliko osramoćen da mu se ne može pružiti druga prilika', za Page Six izjavio je izvor blizak paru.

  • +12
Ivanka Trump, Jared Kushner Izvor: Profimedia / Autor: Vipin Kumar/Hindustan Times / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slučaj Ivanke Trump i Jareda Kushnera izvor je usporedio s onim Jossa Sacklera, nasljednika farmaceutske tvrtke Purdue Pharma koji se na društvenu scenu pokušao vratiti nakon opioidnog skandala.

Drugi upućeni uvjereni su kako će se život u Miamiju za Ivanku Trump i Jareda Kushnera pokazati dobitnim jer, za razliku od New Yorka, riječ je o gradu koji je u političkom smislu puno raznolikiji.

'Uvjereni smo da ih se stanovnici Miamija neće kloniti niti da će o njihovom prisustvu brinuti na način kako bi to činilo društvo u New Yorku ili Los Angelesu', za Page Six izjavio je drugi izvor, a nakon što je Miamijem odjeknula vijest o dolasku Ivanke Trump i jareda Kushnera u njihove redove, njegovi bogati stanovnici pokušavaju odgonetnuti u koju će školu poslati svoje troje djece.

Prema napisima američkog tabloida, pojedini roditelji školaraca ne kriju zabrinutost dolaskom Ivanke Trump i Jareda Kushnera u njihovu lokalnu zajednicu, vjerujući kako u narednim mjesecima više ništa neće biti isto, navodeći čak i moguće probleme s odvozom djece iz škole zbog prisutnosti tajne službe.