PONOSNA MAMA

Ostali su vjerni tradiciji: Djeca Ivanke Trump ostavila svoje otiske u Bijeloj kući

21.12.2020 u 15:12

Bionic
Reading

Tradicija koja seže još iz daleke 1968., a koju je formirao tadašnji predsjednik Johnson sa svojom suprugom, očuvala se u Bijeloj kući do danas. Ostavljanje dječjih otisaka ruke u takozvanom ‘Dječjem vrtu’ s veseljem su ovih dana dočekali unuci predsjednika na odlasku, Donalda Trumpa

Ponosna mama Ivanka Trump pohvalila se naciji i svijetu preslatkim prizorima svoje dječice, devetogodišnje kćeri Arabelle, dvije godine mlađeg Josepha i četverogodišnjeg Theodorea.

Njezini nasljednici, koje dijeli sa suprugom Jaredom Kushnerom, imali su čast sudjelovati na jednoj od završnih ceremonija u Bijeloj kući, koju je predsjednik Donald Trump odlučio slijediti baš kao i njegovi prethodnici.

Riječ je o tradiciji iz 1968. koju je osmislio predsjednik Johnson i njegova supruga. Djeca i unuci vladajućeg predsjednika ostavljaju otiske svojih ručica na šetnici u ‘Dječjem vrtu’ Bijele kuće.

Šetnica broji 30-tak takvih otisaka, a sada su svoje dodali uzbuđeni unuci predsjednika Donalda Trumpa. Ivanka Trump podijelila je na svom službenom Instagram profilu cijeli proces, a pritom vidimo koliko je ovaj događaj razveselio njezine mališane.

Na jednoj od fotografija troje djece poziralo je i s vidno dobro raspoloženim djedom Donaldom.

  • +3
Ivanka Trump s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Douliery Olivier/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inače, Ivanka Trump bila je od samih početaka političke karijere uz svoga oca, a u predsjedničkom mandatu bila je njegova desna ruka i savjetnica, baš kao i njezin suprug Jared Kushner.

Šuška se kako su supružnici Trump-Kushner nedavno kupili posjed na otoku milijardera u Miamiju, te da nakon inauguracije sele na toplu Floridu. Isto će učiniti i uskoro bivši predsjednik Trump, koji pak sa suprugom Melanijom i sinom Barronom seli iz Washingtona na svoje najraskošnije imanje Mar a Lago.