OPOVRGNUTa NAGAĐANJA

Ipak nije istina: Meghan Markle neće se pojaviti u realityju svoje prijateljice Jessice Mulroney

02.02.2020 u 10:41

Bionic
Reading

Pitanje poslovne karijere Meghan Markle i njezinog supruga, princa Harryja nakon 'Megxita' i dalje intrigira medije, pa je poput bombe odjeknula vijest kako će se vojvotkinja od Sussexa pridružiti Netflixovom showu 'I Do, Redo' koji vodi njezina bliska prijateljica, kanadska trendseterica, stilistica Jessica Mulroney

Riječ je o kanadskom realityju o vjenčanjima, ali ne prvom, već 'drugoj sreći' u kojem je, kako su objavili neki britanski mediji, Meghan trebala više puta gostovati.

  • +5
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezina su pojavljivanja u realityju trebala biti povremena, a u 10 epizoda show prati 10 parova i njihova loša iskustva s prvim vjenčanjima prije nego što ostvare vjenčanja iz snova iz drugog pokušaja - baš kao i sama Meghan kojoj je brak s princom Harryjem drugi.

Ipak, s CTV-ja, partnerske televizije showa 'I Do, Redo' kanadskog Netflixa, odmah su se oglasili kako od toga nema ništa.

'Te glasine su potpuno neistinite. Vojvotkinja od Sussexa se neće pojaviti u tom showu', poručili su putem Twittera s CTV-ja.

I izvor blizak kraljevskom dvoru je također opovrgnuo te glasine o novom angažmanu Meghan Markle koja se sa sinom Archiejem i suprugom, princom Harryjem, preselila u Vancouver.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: IMP Features / IMP Features / Profimedia

Na Meghaninom i Harryjevom vjenčanju koje je pratio cijeli svijet, Jessica Mulroney s kojom se Meghan zbližila kad je živjela u Kanadi, imala je vrlo bitnu ulogu u organizaciji ceremonije.

Nakon brojnih pojavljivanja u poznatom showu Good Morning America, gdje je gledateljima davala savjete kako se obući sa stilom sa skromnim budžetom, Jessica će sad dobiti svoj show, u kojem sudjeluju parovi iz SAD-a i Kanade.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa planiraju se sami financirati, a poduzetna je Amerikanka koja se proslavila ulogom u seriji 'Suits', već potpisala ugovor s Disneyjem za projekt zasad bez imena u kojem će dati glas u zamjenu za donaciju udruzi za spas slonova koju podržava.