NEJVEĆA PODRŠKA

Helena Livaković nije krila ponos zbog pobjede svoga supruga na Maksimiru

07.09.2022 u 10:05

Bionic
Reading

Spektakl u Maksimiru sinoć nije propustila Helena Livaković, novopečena supruga vratara Dominika Livakovića. Zdušno je navijala s obitelji i prijateljima s tribina, a nakon pobjede Dinama nad engleskim Chelseajem potrčala mu je u zagrljaj

Nitko od okupljenih navijača u utorak navečer na stadionu u Maksimiru nije ostao ravnodušan, a pobjeda Dinama nad Chelseajem slavila se do dugo u noć.

Tradicionalno, na stadionu su se okupile supruge i djevojke naših nogometaša kako bi im uživo dale podršku i navijale.

U počasnoj loži bila je Helena Livaković, supruga vratara Dominika Livakovića. Kao i uvijek do sada, lijepa Zagrepčanka, koja se ljetos udala u Zadru za perspektivnog golmana, izgledala je besprijekorno. Duga haljina koja je pratila liniju tijela, Chanelova torbica i cipele Louis Vuittona prvo su što je upalo u oči.

Nakon što su igrači slavili u svlačionici te uspjeli sabrati emocije zbog ove velike pobjede, Dominik je izašao pred stadion, gdje ga je čekala njegova voljena, kao i ostatak obitelji i prijatelja. Helena mu je brzo pohitala u zagrljaj, a sve je ovjekovječeno i fotografijom koja je osvanula na društvenim mrežama.

  • +2
Helena i Dominik Livaković Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc