STVORENA ZA LJETO

Lijepa Helena Livaković nosi jednu od poželjnijih Zarinih haljina, čija će vas cijena ugodno iznenaditi

01.08.2022 u 08:55

Bionic
Reading

Tijekom svog ljetnog godišnjeg odmora Helena Livaković pokazala je nove sjajne stajlinge, a vješto ih kombinira u svom klasičnom stilu, vjerna komadima koji traju godinama. Za plovidbu luksuznim brodom odabrala je i Zarinu haljinu, rasprodanu u rekordnom roku

Pletena bijela haljina od pamuka, ispod koje se nazire kupaći kostim, glavni je adut ovoga ljeta, a to dobro zna i Helena Livaković te je pronašla model po svom guštu. Bijela kreacija španjolskog high street brenda Zara sjajno se uklopila u njezinu viziju mode.

Riječ je o Zarinoj haljini čija je puna cijena iznosila 130 kuna, na sniženjima mogli ste je uloviti za svega 80 kuna, no sada je, čini se, rasprodana.

Lijepa supruga vratara Dinama Dominika Livakovića ovu je Zarinu poslasticu vješto kombinirala uz crni slamnati šešir s efektnim detaljem marame na stražnjem dijelu. Krojem haljine, koja je u gornjem dijelu uža dok se u bokovima pa do gležnja malo širi, Helena je istaknula vitak struk.

Inače, diplomirana dizajnerica sinonim je za jednostavan i minimalistički način odijevanja, uz koji bira klasične dizajnerske komade. Obožava zemljane tonove, kao i neizostavnu crnu i bijelu, a slaba je na dizajnerske torbice poput modela Chanela, YSL-a i Diora, koje kombinira uz mnoge outfite.