NEMOGUĆE JE TO PONOVITI

George Clooney družio se s ekipom 'Hitne službe', a otkrio je i što misli o ponovnom pokretanju serije

23.04.2021 u 12:43

Bionic
Reading

U 15 sezona kultne serije 'Hitna služba' Georgea Clooneya gledali smo kao doktora Douga Rossa. Ponovno pokretanje serije koja ga je proslavila slavnom glumcu ne čini se baš kao najbolja ideja

O mogućnosti ponovnog pokretanja 'Hitne službe' 59-godišnji George Clooney je govorio tijekom virtualnog okupljanja glumačke postave serije u emisiji Stars in the House. Glumci kultne serije okupili su se u znak podrške ogranizaciji Waterkeeper Alliance svoje kolegice Glorije Ruben, koja ima za cilj na globalnoj razini osigurati svima čistu vodu.

U posebnoj epizodi koja se povodom Dana Zemlje emitirala na društvenim platformama časopisa People, Clooney je izrazio sumnju da se magija originalne serije koje je trajala od 1994. do 2009. može ponovno uhvatiti.

'Ne znam. Kad dosljedno gledate seriju toliko godina teško je reći da biste to mogli učiniti na onoj razini na kojoj smo mi učinili tada. Nisam siguran da je to moguće', rekao je Clooney o potencijalnom ponovnom pokretanju serije.

Clooney je otkrio da je i nedavno sa svojom suprugom Amal ponovno gledao seriju, koju je nazvao sjajnim televizijskim uratkom.

'To je bolje od svega što gledam na filmu ili bilo gdje drugdje. Zapanjujuće je. To je zapanjujući rad', rekao je Clooney za epizodu 'Love's Labor Lost' iz prve sezone i dodao da se tako osjećao zbog mnogih epizoda koje je pogledao.

'Nisam siguran... teško je ponovno uhvatiti munju', zaključio je Clooney, a s njim se složila i i Julianna Marguiles, koja je u seriji glumila Carol Hathaway.

  • +5
George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Chelsea Lauren/BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Ne možeš dvaput uhvatiti munju u bocu. Mislim da moraš ostaviti za sobom ono što je bilo tako lijepo i krenuti dalje', rekla je Margulies i dodala kako bi ponovno pokretanje za nju srozalo ugled te serije.

Iako je glumačka ekipa uglavnom složna u mišljenju da ponovno pokretanje ne bi bilo isto što i originalna serija, Ming-Na Wen koja je glumila Jing-Mei Chen kaže kako bi uživala u tome jer bi se, ako ništa drugo, ponovno povezala s ostatkom glumačke ekipe.

'Voljela bih da se serija ponovno pokrene samo da bih se mogla družiti s ovom skupinom ljudi, s ovim talentima. Kako stariš, razina uvažavanja i svijest postaju sve veći i čine me izuzetno sretnom. Voljela bi i sad biti okružena tim ljudima', kaže 57-godišnja Wen.

Ovaj osjećaj, čini se, prati i Clooneya, koji je osjetio uzbuđenje kad su ga pozvali da se pridruži ponovnom okupljanju.

'Uzbuđen sam što vidim ovu bandu. Ovo su ljudi koje stvarno volim, znate. Odrasli smo zajedno, zaista smo zajedno odrastali u mnogim pogledima, i zabavno je vidjeti vas', rekao je Clooney.