razlog je humanitarne prirode

Nakon 27 godina: Okuplja se omiljena glumačka postava iz 'Hitne službe'

19.04.2021 u 19:04

Bionic
Reading

Među serijama koje su Hrvate prikovale za male ekrane bila je i kultna 'Hitna služba'. Američka dramska serija Michaela Chrichtona pratila je živote liječnika i osoblja fiktivne bolnice u Chicagu, a prva epizoda premijerno je prikazana u rujnu 1994. godine. Omiljeni glumci okupit će se opet 22. travnja na društvenim platformama časopisa People

Serija 'Hitna služba' nosi titulu najduže 'primetime' medicinske TV drame u povijesti američke televizije. Lansirala je karijere mnogih glumaca, a najviše se zasigurno pamti George Clooney u ulozi doktora Douga Rossa.

Novo okupljanje njega i glumaca koje su ostvarili nezaboravne uloge u sppomenutoj seriji bit će virtualno a uživo će se emitirati u sklopu dnevne serije Stars in the House, otkriva People. Uz Clooneyja i osim našeg Gorana Višnjića, kojem je uloga dr. Luke Kovaca u spomenutoj seriji donijela svjetsku slavu, među ostalim će se naći i Gloria Reuben, Noah Wyle, Laura Innes, Anthony Edwards, Julianna Margulies.

Zvjezdana ekipa 'Hitne službe' okupit će se i emitirati na Dan planeta Zemlje, a specijalna epizoda je za humanitarne svrhe udruge Waterkeeper Alliance, najbrže rastućeg globalnog neprofitnog udruženja fokusiranog isključivo na čistu vodu. Za to je zaslužna Gloria Reuben koja je kao predsjednica organizacije smatrala da bi bilo zabavno okupiti postavu serije kao podršku udruzi.

'Apsolutno sam oduševljena što ću se ponovo sastati sa svojom obitelji Hitne službe koji su mi tako prirasli srcu. Sudjelujem u Waterkeeper Alliance već 15 godina i predstavljam 350 podružnica iz čitavog svijeta, a njihov se trud ne da s ničim usporediti. Moramo se nastaviti boriti za čistu vodu ne samo na dan planeta Zemlje, već i tijekom čitave godine', poručila je Reuben.

Voditelji će biti Seth Rudetsky i James Wesley, a glumačka će se postava prisjetiti vremena provedenog bolnici Chicago's County General Hospital te uživo odgovarati na pitanja fanova.

Izvor: Društvene mreže