KAO LJUBAVNI PAR

Ponovo zajedno: Julia Roberts i George Clooney u istom filmu - i to romantičnoj komediji

27.02.2021 u 13:28

Bionic
Reading

Jedne od najvećih holivudskih zvijezda, Juliju Roberts i Georgea Clooneyja, gledat ćemo u novoj romantičnoj komediji pod redateljskom palicom Ola Parkera. To će biti njihov peti zajednički projekt

Dvoje holivudskih 'teškaša' ali i bliskih prijatelja, George Clooney i Julia Roberts, udružit će snage u novoj Universalovoj romantičnoj komediji 'Ticket to Paradise' koju režira Ol Parker, poznat po filmu 'Mamma Mia! Here We Go Again'.

Clooney i Roberts igrat će razvedeni par koji putuje na Bali kako bi spriječili svoju kćerku da ponovi istu pogrešku koju su oni napravili prije 25 godina.

Iako je prije nekoliko godina izjavila da je završila romantičnim komedijama Julia je ipak pogazila riječ, a zasigurno je za to zaslužan i glumački partner za kojeg je veže dugogodišnje prijateljstvo. Njima će to biti peti zajednički projekt nakon 'Oceanovih 11', 'Oceanovih 12', 'Ispovijesti opasnog uma' (Confessions of a Dangerous Mind) i trilera 'Money Monster' u režiji Jodie Foster iz 2016., a snimanje počinje krajem godine.

  • +26
Julia Roberts Izvor: EPA / Autor: WARREN TODA

Njih dvoje se prije rada na 'Oceanovih 11' nisu poznavali, a taj je zajednički projekt ujedno bio i početak jednog divnog prijateljstva, kako oboje kažu. Julia Roberts je jednom prilikom otkrila kako je njihovo prijateljstvo jedno od rijetkih iskrenih u Hollywoodu. 'Kakvo olakšanje što nismo tipični holivudski frendovi. Baš sam mu prije sat vremena rekla 'Hvala bogu da nas dvoje zaista volimo jedno drugoga inače bi bilo pakleno'.

To ne krije ni Clooney koji kaže da su već godinama jako dobri prijatelji i da je on obožava. Na dodjeli BAFTA-inih nagrada 2013. kad je Clooney dobio posebnu nagradu za Stanleyja Kubricka za izvrsnost na filmu, Julia ga je najavila, a Clooney joj je uzvratio riječima: 'Bilo je veliko zadovoljstvo gledati te kako postaješ ženom kakva si danas. Zaista mi je teško biti drag i ljubazan prema njoj jer ću čuti svoje kasnije. Ali ona je nevjerojatna majka, divna supruga i odlična, odlična prijateljica. Zaista je čast imati je pored sebe ovdje, večeras'.

  • +12
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: ETTORE FERRARI

Clooney je u jednom razgovoru otkrio da Julia često odsjeda u njegovoj kući na jezeru Como u Italiji te da obožava njenu djecu, ali i da je dobar prijatelj s njezinim suprugom kamermanom Dannyjem Moderom, ne krije ni da ga posebno veseli što su ona i Amal odmah pronašle zajednički jezik.