STIŽE NOVI HIT

Franka Batelić ostavila sina Viktora u sigurnim rukama njegova oca i na radost brojnih obožavatelja požurila u glazbeni studio

07.05.2020 u 11:10

Bionic
Reading

Viktor Ćorluka proslavio je četiri mjeseca, a njegova majka, pjevačica Franka Batelić to je odlučila obilježiti na svoj način - pjesmom. Na Instagramu Franka se pohvalila time kako je nakon dugog izbivanja otišla u glazbeni studio snimiti novu pjesmu za koju se već sada šuška da će postati pravi hit

'Mikrofon! Studio! Kreativa! Napokon! Osmijeh je tu iako se ne vidi... Jer dugo nisam bila ovoliko uzbuđena zbog pjesme... A što vama mami osmijeh ispod maske?'

Napisala je to na Instagramu Franka Batelić, objavivši fotografiju iz glazbenog studija u kojem pozira ispred mikrofona sa zaštitnom maskom za lice.

Ipak, za samo snimanje nove pjesme, baš kao što je vidljivo na snimkama koje je stavila na Instagram Story, masku je morala maknuti, kako tijekom snimanja ne bi došlo do nepotrebnih i neželjenih zvukova.

Kao i za prošle pjesme, koje su sve odreda postale hitovi, i ovoga je puta Franka svoje povjerenje dala Branimiru Mihaljeviću i njegovom provjerenom timu, a kako se šuška, iznenadit će mnoge.

Uvjereni smo kako će se i ona brzo naći na svim top listama, baš kao i tri posljednje pjesme - 'Nedodirljivi', koju je snimila dok je Viktor još bio u njezinu trbuhu, 'Sve dok sanjaš' i 'Ljubav, ništa više'. Upravo ta posljednja pjesma već je 44 tjedna na listi HR Top 40 i po tome je svojevrsni rekorder.

Franka Batelić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

I dok ona snima svoj novi glazbeni hit, četveromjesečnog Viktora čuva njegov ponosni otac, nogometaš Vedran Ćorluka, kojem je zapravo ova karantena zbog pandemije koronavirusa itekako dobro došla, jer s malenim Viktorom može provesti puno više vremena i uživati u njegovu odrastanju, ali i gugutanju.