POTRAŽIO 'OSVJEŽENJE'

Ni niska temperatura nije spriječila Vedrana Ćorluku da krajem travnja uđe u more i to pod budnim okom supruge Franke

28.04.2020 u 09:21

Bionic
Reading

Nakon što je odradio trening biciklom, prešavši, kako se pohvalio, rutu od 72 kilometara po Istri, nogometaš ruske Lokomotive i nekadašnji hrvatski nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka osvježenje je potražio na obližnjoj plaži. U more je hrabro ušetao do polovice bedara, no čini se da ga je 15 stupnjeva, kolika je trenutna temperatura mora, spriječilo da uđe i dublje

Vedran Ćorluka i dalje se nalazi u Hrvatskoj, točnije u Rapcu sa suprugom, pjevačicom Frankom Batelić i njihovim sinom Viktorom, a koji će za nekoliko dana navršiti četiri mjeseca.

Kako bi ostao u formi, iako je zbog aktualne pandemije koronavirusa prisilno udaljen od nogometnih terena, Ćorluka je odlučio biciklirati po Istri, a ovoga puta odvozio je rutu od 72 kilometara, kako se i pohvalio na svojem Instagram Storyju.

Nakon odvožene rute na jednoj od još uvijek praznih plaža pridružila mu se i Franka, ali i njihov ljubimac Oski, koji je s posebnom pozornošću pratio svaki Ćorlukin korak.

Nogometaš je ušao u more, zadignuo hlače i stao kada mu je more došlo do polovice bedara. Vjerojatno je svemu kumovala i temperatura od nekih 15 stupnjeva, kako se trenutno kreću temperature mora, a sve je ovjekovječila Franka te je na Instagramu objavila tu fotografiju i napisala: 'Važi kao prvo kupanje?'