PROŠLO JE PET GODINA

Franka Batelić uputila dirljive riječi pokojnom ocu i s obožavateljima podijelila intimnu fotografiju

02.05.2020 u 09:52

Bionic
Reading

Dok je većina Hrvata slavila Praznik rada, Franka Batelić se prisjetila preminulog oca Damira kojem je putem Instagrama poželjela sretan rođendan. Iako je prošlo pet godina od njegove smrti, pjevačica ne krije kako joj u danima poput ovog posebno nedostaje

Praznik rada za većinu je samo to, no za Franku Batelić je puno više do toga. Dan je to kada je rođen njezin otac Damir koji je prije pet godina preminuo, a pjevačica je njegov rođendan obilježila objavom putem svog Instagram profila.

'Već peti 1.5. bez tebe... Sretan rođendan najboljem tati. #volimte', napisala je Franka pored fotografije iz djetinjstva na kojoj pozira s pokojnim ocem i mlađim bratom Nikolom.

Objava je ganula mnoge njezine obožavatelje koji su joj u komentarima pružili podršku. Upravo je ocu Franka posvetila svoj povratnički hit 'S tobom'. Mnogi su bili uvjereni kako je ljubavnu baladu posvetila svom tadašnjem dečku, a sada suprugu Vedranu Ćorluki, no pjevačica je otkrila kako je emotivne stihove posvetila svom voljenom ocu.

Pravu istinu pjevačica je otkrila na svom Instagramu, objavivši fotografije iz djetinjstva s ocem i mlađim bratom Nikolom. 'S tobom je nebo uz mene. Ovo je za tebe, tata. Svugdje si i zauvijek', napisala je Franka i svojom objavom mnogima natjerala suze na oči.

  • +4
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo