KAO DA NIJE RODILA

Fani Stipković teše liniju nakon trudnoće: Jedva je dočekala povratak u teretanu

10.01.2024 u 11:37

Bionic
Reading

Sportska novinarka i bivša manekenka krajem prošle godine je rodila svoje prvo dijete, sinčića Nicolasa kojeg je dobila s legendarnim kapetanom Real Madrida, Fernando Hierrom. Odlučila je da je došlo vrijeme da vrati kondiciju kakvu je imala prije poroda

Fani Stipković ne prestaje se hvaliti videozapisima i fotografijama svog idiličnog života u Meksiku. Nedavno je pokazala da ne miruje te gdje su ona i suprug Fernando Hierro otišli s novorođenim sinčićem. Ovih dana je pak objavila video i sa svijetom podijelila trenutke svog povratka u vježbalište.

'Povratak u formu nakon trudnoće', naslovila je video u kojem se vidi kako diže utege, vježba na steperu, učvršćuje trbušnjake. Jedna od pratiteljica ju je pitala koliko je kilograma dobila u trudnoći, a Fani je vješto izbjegla odgovor i kratko dometnula: 'puno'. Drugoj pratiteljici kojoj se čini da se Fani prebrzo vratila vježbanju, Korčulanka je poručila da se u tom pogledu 'osjeća potpuno oporavljenom i spremnom dati sve od sebe'.

Podsjetimo, Fani se treniranja nije odrekla ni u visokom stupnju trudnoće. Prošle godine preselila u Meksiko zbog supruga koji je postao direktor meksičkog kluba Chivas. Upravo je ondje rodila sinčića Nicolasa.

FINALE DAVIS CUPA

[FOTO] Teniski spektakl u Madridu nisu propustili ni poznati Hrvati, a Fani Stipković finale prati u društvu legende Real Madrida

Pogledaj galeriju