uskoro će roditi

Ne odriče se treninga: Fani Stipković motivira trudnice vježbajući u visokoj trudnoći

18.09.2023 u 17:57

Bionic
Reading

Ako su svi nalazi uredni, fizička aktivnost u vježbanje u trudnoći pomažu kod općeg stanja organizma i tijelu da ostane u dobroj kondiciji da bi lakše podnijelo dodatne kilograme i porod. Toga se drži i naša sportska novinarka s adresom u Meksiku

Fani Stipković i njezin partner, nogometaš Real Madrida Fernando Hierro broje sitno do dolaska njihovog prvog zajedničkog djeteta na svijet, a poznato je da očekuju sina.

Kako Korčulanka godinama unazad vodi računa o fizičkom izgledu, zdravom životu u prehrani te redovito odlazi u teretanu, a ni poveći trbuh je ne ometa pri vježbanju pa rado pokazuje kako održava kondiciju motivirajući tako i druge trudnice. Naravno, njezine sadašnje vježbe nisu pod punim opterećenjem, a ona dane do poroda krati vožnjom bicikla, hodanjem po traci i vježbanju s pilates loptom.

Motivacije joj očito, nimalo ne nedostaje, a smatra da je 'u zdravoj mami, zdrava beba', kako je to opisala u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu. Fani je ovog ljeto boravila na rodnoj Korčuli, skoknula je i do Dubrovnika, a onda se vratila u Meksiko, u Guadalajaru, gdje će kako stvari stoje, uskoro roditi svog sinčića.

  • +3
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL