blista od zadovoljstva

Romantična večera: Fani Stipković u prvom izlasku nakon poroda

11.12.2023 u 10:53

Bionic
Reading

Sportska novinarka uživa u prvim tjednima s djetetom, sinom Nicholasom Valentinom, kojeg je dobila u braku sa suprugom, španjolskom nogometnom legendom Fernandom Hierrom. Rado pokazuje kako izgledaju njihovi trenuci idile

Fani Stipković krajem listopada postala je majka. Osim što je do sada svijetu pokazala kako provode vrijeme nakon izlaska iz rodilišta te kako svog sinčića mazi, ljubi, hrani i vozi u kolicima po Guadalajari, ne nedostaje joj ni romantike sa suprugom Fernandom Hierrom.

Korčulanka je sve iznenadila fotografijama iz večernjeg izlaska sa suprugom. U haljini cvjetnog uzorka, s naglašenim dekolteom, besprijekorno našminkana pozirala je u restoranu, a počastili su se, kako je navela u objavi, tradicionalnim meksičkim jelom.

Fani je ranije izjavila kako misli da će biti brižna majka i trudit će se odgajati sina onako kako su to radili njezini roditelji - da bude neovisan i svoj te da se ne osjeća privilegirano. Trudnoću je provela aktivno. Osim putovanja, učila je nove jezike, prakticirala pilates i jogu, plivala i hodala na traci.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

  • +2
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL