U TRENDU JE

Enis Bešlagić ima novi imidž

09.04.2018 u 17:04

Bionic
Reading

Popularni glumac, kojeg obožavaju gledatelji u cijeloj regiji, sudjelovao je u nedjelju navečer na otvorenju dvanaestog Festivala tolerancije u zagrebačkom Kinu Europa. Enis Bešlagić kojeg će gledatelji moći pratiti u novoj, trećoj sezoni RTL-ovog showa 'Zvjezdice' pustio je bradu

Nakon što mu je 2016. godine uručen Večernjakov pečat za osobu godine Enisa Bešlagića nismo imali priliku gledati na malim ekranima, barem kada su novi projekti u pitanju. Tome je navodno 'presudio' govor kod preuzimanja nagrade kada se bosanskohercegovačkogi glumac osvrnuo na odnos vladajućih prema narodu. Ipak, omiljenog Šemsu iz 'Naše male klinike' vraća se kao član žirija u showu 'Zvjezdice'.

Zbog showa ili čisto zbog promjene, popularni glumac je odlučio pustiti bradu, posljednji modni krik u muškom svijetu koja mu dobro pristaje.

'Mnogi su mislili da me nema zbog mog političkog govora, koji nije bio pamflet političarima, nego je više bio moj krik koji godinama proživljavam radeći na ovim prostorima, odgajajući sebe i svoju djecu. Malo sam se bio povukao, ne zato što mi je netko zabranio, nego zato što nije bilo projekata koji su me previše zanimali. Mislim da će se to u narednom razdoblju promijeniti. Život je maraton, a ne utrka na 100 metara i dobro se malo pričuvati', nedavno je izjavio za RTL.hr.

Osim sudjelovanja u trećoj sezoni 'Zvjezdica', s Joškom Lokasom priprema autorski kviz, a ozbiljno je zaplovio i poduzetničkim vodama - proizvodnjom i distribucijom čokolade.

  • +13
Otvorenje 12. Festivala tolerancije u kinu Europa Izvor: Cropix / Autor: Neja Markičević