Novi uspjeh

Ecija Ojdanić odvažila se na veliki korak: 'Ne bih se sama na sebe kladila da će ovako završiti'

08.04.2024 u 10:52

Bionic
Reading

Naša glumica poznata je po visokim uspjesima koje postiže u maratonima i trčanju. Sada se pohvalila s još jednim ostvarenim u Bratislavi

'Kakva nedjelja! Ne bih se sama na sebe kladila da će ovako završiti! Najkraće, veni, vidi, vici! Bratislava, po treći put! Uprkos savjetima raznih ljudi, i stručnih, a i emotivno angažiranih, koji su svi u glas vikali, ne, ne.. trči half, nemoj maraton, ostani kući, nemoj ništa trčati.. Imala si svojih 5 minuta na Poloju..', piše na početku objave Ecija Ojdanić i nastavlja:

'Imala sam neki svoj unutarnji glas, motiv, želju, poriv, da se vratim na 'mjesto zločina', i dam sve od sebe.. Prošlu godinu drugo mjesto u kategoriji platila sam rupruturom zadnje lože', otkrila je.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Nedavno je završila na devetom mjesto na državnom prvenstvu Hrvatske u ultramaratonu, a sada je objasnila zašto se sada odvažila na novu utrku:

'Vratila sam se načeta nakon otrčane prve ultre u životu … trener, fizioterapeut, kolege, muž, djeca, svi su govorili, svi uglas viču.. ne luduj.. ali.. odlučila sam slušati svoj unutarnji glas, i eto ga! Osamnaesta od žena sveukupno, prva u kategoriji, i PB, tj, personal best, i to čak ta za 6 minuta! Say no more!', napisala je glumica uz video na kojoj se može vidjeti kako prima nagradu i staje na postolje.

Prijatelji i fanovi su joj u komentarima uputili pregršt čestitki i poruka podrške nakon ovog itekako velikog i važnog uspjeha.

uvijek sa stilom

Brojni poznati nisu propustili pogledati Eciju Ojdanić u novoj ulozi, a Tarik i Lejla Filipović bili su magnet za poglede: Oni su najtrendi par naše scene

Pogledaj galeriju