neuzaustavljiva je

Ecija Ojdanić se pohvalila: 'U pedesetoj godini rušim sve svoje osobne rekorde'

04.03.2024 u 20:30

Bionic
Reading

Osim po svojim glumačkim postignućima, naša umjetnica je dugi niz godina poznata po tome što več godinama svoju dobru liniju održava trčanjem. Jedna je od onih koji se u trčanje nisu zaljubili u prvi pogled, no kada se jednom zaljubila u taj sport, ta se ljubav više nije mogla ugasiti. To dobro zna i cijela trkačka zajednica

Ecija Ojdanić na društvenim mrežama se pohvalila novim velikim uspjehom, osvojivši deveto mjesto na državnom prvenstvu Hrvatske u ultramaratonu.

'Deveta na državnom prvenstvu Hrvatske u ultramaratonu, dionica 50 km, s vremenom 4:08! Prosječni pace 4:56! Osjećam se, ne kao kneginja Hrvatske, već kao kraljica svita! Dan kad sam postala prava trkačica, kako kaže trener nad trenerima, Dragan Janković. 'Od danas ti je gluma ono što radiš iznedju treninga da platiš račune'... Nije baš do kraja tako, ali da jednakom strašću volim i glumu i trčanje, to je istina', započela je.

'Tri mjeseca ozbiljnih priprema izmedju mora predstava i putovanja kapitaliziralo se u ovoj utrci je koja je odisala osjećajem lakoće, pomicanjem osobnih granica, rušenjem svih rekorda. Prosječni tempo 4:57, kontinuiran ritam čak sam i ubrzala pred kraj.. srušila sam svoj PB (personal best) u maratonu za 4 minute, unutar utrke od 50 km! Oprostite na ovom hvalisanju, ali zaista je opravdano! Letim 2 metra iznad zemlje! Disciplina, kontrola, odricanje, treninzi, donijeli su mi ovaj fantastičan osjećaj pobjede nad samom sobom. U pedesetoj godini rušim sve svoje osobne rekorde! Neprocjenjivo! Ljudi, ništa nije nemoguće, i ništa nije nedostižno!', zaključila je.

Zahvalila se obitelji, suprugu i organizatorima, a svojim fanovima uputila je i posebnu poruku.

MODNE BLIZANKE

Ecija Ojandić i Minea kao da su se dogovorile oko stajlinga

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Ecija je ranije objasnila da joj je 'trčanje užasno išlo na živce i nije razumjela ljude koji trče, to joj je bilo potpuno besmisleno'. Trčala je kad je prestala pušiti i od straha da se ne udeblja je trčala i mučila se s tim'. Smatra da se to s obzirom na prirodu njezinog posla može obavljati svugdje. Onda joj se dogodila točka preokreta kada je shvatila da je trčanje vrsta meditacije', prisjetila se glumica.