omiljeni lik

Povratak u 'Kumove': Ecija Ojdanić stiže u Zaglave iz Argentine

03.04.2024 u 14:00

Bionic
Reading

Kad su Eciju Ojdanić pozvali u seriju koja se planirala snimati, nije mogla odbiti jer je 'radnja smještena u okolici Drniša'. Rekla je da joj je drago da njezin kraj i kroz taj način 'dobije malo na vidljivosti'. U 'Kumovima' je dobila ulogu gostioničarke Mirjane Bogdan. Jedno vrijeme je izbivala od tamo, a sad se vratila u seriju

'Zbog velikog projekta izgradnje golf terena nižu se problemi u Zaglavama te mještani imaju sve manje povjerenja u Meadow Hill i Gornje Zaglave. Ni Stanislav Cukela (Žarko Radić) nije lišen kritike, stoga mještani koriste svaku priliku pokazati mu nezadovoljstvo. Već uzburkane odnose u mjestu dodatno će zakuhati iznenadni povratak Mirjane (Ecija Ojdanić) iz Argentine, koja se sada zaručena i vraća se s jednim posebnim razlogom', opis je sadržaja kojeg će gledatelji moći pratiti u 'Kumovima'.

'Moram priznati da sam jednako sretna i uzbuđena, kao i brojni gledatelji koji me već neko vrijeme pitaju kad će se vratiti Mirjana u seriju, što mogu najaviti da se Mirjana konačno vraća u Zaglave. Ona dolazi iz Argentine zaljubljena, promijenjena i pokušava prodati gostionicu, ali će je u njenoj odluci dočekati nevjerojatne neočekivane okolnosti. Međutim, neću vam puno otkrivati, to ćete naravno pratiti u seriji 'Kumovi' na Novoj TV', najavila je Ecija Ojdanić.

Vijest da Mirjana Bogdan lanira prodati gostionicu posebno će pogoditi Marka Šanka (Mijo Kevo) koji je za nju sentimentalno vezan, no tugu će mu ublažiti kolegica Milica (Petra Kraljev) koja za njega već ima spremnu poslovnu priliku – da kupi gostionu i tako nastavi njegovati zaglavačko mjesto susreta i veselja.