nezaustavljiva dalmatinka

Ecija Ojdanić je bila na posebnom putovanju koje će pamtiti i po prosinačkom skoku u more

12.12.2023 u 11:21

Bionic
Reading

Glumica i vlasnica kazališta Moruzgva u proteklom je razdoblju puno radila, a sve sjajno podnosi zahvaljujući svojoj dugogodišnjoj strasti - trčanju. Sada ju je ono odvelo na novu avanturu, van granica Hrvatske

Prije nekoliko dana Ecija Ojdanić se pohvalila da je u Španjolskoj te da je ondje obavila kupanje u moru. 'Do danas sam mislila, malo mi za sriću triba, ali, od danas…', napisala je uz fotografiju na kojoj sretna pozira u plićaku. U idućoj objavi na Instagramu stigao je nastavak opisa putovanja.

'Predivna, nevjerovatna 4 dana u Malagi s izletima u Rondu, Granadu, Marbeli i obilasku Caminito del Rey. S najjakijima se se svašta stigne u 4 dana, a najviše uživati. I još smo maraton istrčali. Španjolska me i ovaj put oborila s nogu. Jedino što nisam znala, da su toliko ludi za Adventom. I što sam samu sebe iznenadila skokom u more. I što već planiram ponovno doći', poručila je glumica.

Ecija trenira pet puta tjedno, a trčanje joj je prije nego ga je zavoljela, užasno išlo na živce trčanje i nije razumjela ljude koji trče. To joj je bilo potpuno besmisleno. Trčala je kad je prestala pušiti i od straha da se ne udeblja. Onda se dogodila 'točka preokreta' kada je shvatila da je trčanje jedna vrsta meditacije.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Trčanje je jako dobro za mene i za moj način života zbog toga što moj posao uključuje puno putovanja, neredovito radno vrijeme, a trčati mogu svugdje i u svako doba dana. Dakle, samo ponesem tenisice i trčim tamo gdje jesam i to mi je, pogotovo kad sam na gostovanjima, jako lijep i zanimljiv način upoznavanja novog gradića. Kad sam turistički negdje uvijek ponesem tenisice sa sobom', ispričala je nedavno za tportal.

  • +3
Ecija Ojdanić Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic