SAM SVOJ MAJSTOR

Dunja Mazzocco Drvar bacila se u građevinu: Pokazala kako sama popravlja stan oštećen u potresu

06.07.2020 u 12:55

Bionic
Reading

Poznata RTL-ova meteorologinja posljednja četiri mjeseca, koliko je prošlo od velikog zagrebačkog potresa, popravlja štetu koja je zadesila njezin dom u metropoli. Dunja Mazzocco Drvar, umjesto ljetnih radosti na moru, zasukala je rukave te slobodne dane provodi popravljajući oštećenja

Već se pomoću nekoliko fotografija naša omiljena meteorologinja pohvalila time da je spretna u građevinarskim radovima kojih se prihvatila nakon što je njezin zagrebački dom stradao u potresu.

Statičari su njezinu zgradu ocijenili neuporabljivom i dodijelili joj crvenu oznaku, pa se cijela obitelj bacila na posao kako bi jesen ipak dočekala u svom stanu.

‘Osjećam se kao Vercingetorix čiji je jedini strah da mu nebo ne padne na glavu!’ poručila je Mazzocco Drvar ispod posljednje fotografije koju je objavila u nedjelju te se našalila da zida kuću trokatnicu.

Dok se ostatak Hrvatske brinuo o rezultatima izbora, Dunji je na pameti bila samo jedna misao - što prije sanirati štetu u domu kako bi se mogla vratiti normalnom životu.

Nedavno je simpatična RTL-ovka pokazala da je naučila postavljati laminat u domu, zamiješati glet masu, ali i postavljati knauf ploče.