Karantenski humor

Dunja Mazzocco Drvar razbija tmurne izolacijske dane svojim zanimljivim objavama i poklanja neke stvari koje joj više ne trebaju

tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Omiljena meteorologinja poprilično je aktivna na svim društvenim mrežama te pratiteljima uljepšava svakodnevicu simpatičnim postovima. Dunja Mazzocco Drvar nedavno je pokazala kako trenutno radi u novim, kućnim uvjetima

Ekipe RTL-a podijeljene su u dva tima, crni i crveni. Kolege koji nisu u istim timovima ne susreću se ne samo u zgradi redakcije, nego ni izvan nje, a kada ne rade, kod kuće su, kao i svi drugi djelatnici koji mogu raditi od doma. Dunja Mazzocco Drvar u tim nesvakidašnjim uvjetima ne gubi svoj pozitivan duh. Na Twitteru je među ostalim dala svoj osvrt na sveprisutnu temu 5G mreže.

Svojim prijateljima na Facebooku dane je pak odlučila uveseliti nekim stvarima koje više neće koristiti. Tako je za sada 'udomila' romobil, role i dječju posteljinu.

Dunju na društvenim mrežama prati cijela vojska poklonika, čiji broj zbog njezine duhovitosti i šarma svakog dana sve više raste.

'Ne daj Bože da bih sjela i razmišljala što ću napisati. To mi jednostavno dođe. Ali mislim da je stvar u tome da samo gledam i slušam. Mislim da mi je to komparativna prednost u odnosu na neke druge kolege. Znači, naučiš nešto na fakultetu i desetljećima primjenjuješ to znanje u svom radu. Međutim posao koji radimo direktno se tiče ljudi i mislim da je ključno slušati ih i vidjeti kako je primljena ta naša informacija koju smo prenijeli i je li ju uopće čovjek shvatio. To mi je dosta velika preokupacija - shvaćanje vremenske prognoze - zato što mislim da se pišu nekako šablonizirano jer su iste već godinama, desetljećima. To je kao kad dođete kod liječnika, a on vam govori u stručnim terminima o prognozi bolesti, koristi medicinske izraze koje je naučio na fakultetu i vi ga ne razumijete. Uvijek se trudim 'prevesti' to u svakodnevni život i život većine građana kojima se obraćam', nedavno je ispričala za tportal.

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!