spretna u mnogočemu

Otkrila novu vještinu: Dunja Mazzocco Drvar umjesto kukičanja naučila postavljati knauf

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL/Maja Bota

Popularna RTL-ova meteorologinja u posljednje vrijeme nije previše bila aktivna na društvenim mrežama. Sad je pokazala i što je razlog tome. Dunja Mazzocco Drvar je zbog potresa u radovima u svom domu

'Rekli su da u vrijeme korone treba naučiti neku novu vještinu. Planirala sam kukičanje, ali život ima tu neku foru da uvijek bira umjesto nas. I tako - nakon knaufa, postavljanje laminata', opisala je fotografiju Dunja Mazzocco Drvar na kojoj se vidi izrezani laminat. Uslijedili su zanimljivi komentari njezinih pratitelja. Među ostalim jedan joj je poručio: 'Danas su zanati in, kukičanje baš i nije'.

Za vrijeme karantene Dunja je poput svojih kolega radila u crvenim i crnim timovima te je svojim pratiteljima pokazala kako to izgleda, a prijatelje na Facebooku uveselila je stvarima koje više ne koristi. S obitelji se rado opuštala uz društvene igre, a proslavila je i rođendan.

Ranije nam je zgodna RTL-ova meteorologinja otkrila kakvu glazbu u trenutcima opuštanja.

'Slušam glazbu i obično kažem da volim onu s riječima i da bi mi podvalio dobru glazbu, moraš mi dati sadržaj. Mora to biti kvalitetna, sadržajna muzika. Dok trčim, primjerice, ne slušam glazbu, nego radiodrame ili ako mi je promaknuo nekakav zanimljiv sadržaj poput 'Nedjeljom u 2', skinem MP3 i poslušam to', izjavila je za tportal.

  • +6
  • +3

Dunja Mazzocco Drvar

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić