raspričala se

Domenica otkrila tko joj je bio prva simpatija, a pričala je i o Albi, kćeri svoje kume Hane Huljić

11.05.2023 u 13:57

Bionic
Reading

Simpatična Korčulanka rekla je da joj je najveća podrška njezin otočanin, dugogodišnji dečko – s kojim ne planira uskoro pred oltar. No, kada se to jednog dana dogodi kuma će joj biti Hana Huljić, njezina najbolja prijateljica

Malo je poznato da je Domenica Žuvela rođena u otočkoj ambulanti, a mnogi znaju da je gen za glazbu preuzela po rođenju jer je odmalena bila okružena glazbom te da je profesionalnu glazbenu karijeru započela kao prateći vokal Tončiju Huljiću i bendu Madre Badessa, no javnosti je poznatija kao solo izvođačica.

'Tek iz treće sam pristala na samostalnu karijeru. Bilo mi je super u bendu. Puno sam tamo naučila i nikada nisam ja bila u prvom planu. Dva puta sam odbila Tončija, mislila sam da nisam ja za to... Zapravo sam samu sebe izbacila, Tonči mi je rekao da imam prepoznatljivu boju glasa i da ne mogu više pjevati prateći vokal. Treći put mi je došao Ivan...Najmanja prepreka bila mi je pjevanje, uvjet mi je bio da ne moram davati intervjue medijima i objašnjavati tko je Domenica. Kao što vidite nije ga ispoštovao', našalila se pjevačica gostujući na Happy FM-u.

Prisjetila se svoga djetinjstva i svoje prve simpatije. 'Ajme, Alen Vitasović je nastupao 1996. u Veloj Luci. Ja ga nisam mogla pogledati u oči kad sam ga prvi put vidjela i čula. On mi je bio prva simpatija, odrastala sam uz Vitasovićeve pjesme', otkrila je.

Prokomentirala je naše ovogodišnje predstavnike na Eurosongu - Let 3 i njihov prolazak u prvoj polufinalnoj večeri u finale Eurosonga u Liverpoolu. 'Kada su ih prozvali vrištala sam, bio je to jedan nalet emocija koji ne očekuješ. Autentični su, svoji i posebni, predstavljaju ono što jesu. U finalu očekujem što bolji plasman, ali i ovo je veliki uspjeh, dečki su dali sve od sebe, napravili smo super promociju, a to što su dečki napravili Eurosong traži', smatra Domenica.

Domenica slobodno vrijeme često provodi u društvu kume Hane Huljić, čiju kćerkicu Albu obožava. 'Guštam s njom, malena Alba je prekrasno dijete, za poželjeti, svaki dan nešto novo nauči...Hana mi je najbolja prijateljica, od studentskih dana, upoznale smo se na prvoj godini faksa', rekla je. Upravo Hana će joj biti kuma na vjenčanju, iako pred oltar ne planira uskoro. premda je u dugogodišnjoj vezi sa samozatajnim korčulanskim odvjetnikom, s kojim se poznaje cijeli život i koji joj je najveća životna podrška. Međutim, u ovom trenutku ne može zamisliti svoje vjenčanje i grozi se stresa od planiranja i organizacije vjenčanja.

  • +6
Domenica Žuvela Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Happy FM