atraktivne fotografije i snimke

Domenica i Ana Maras Harmander vikend provele daleko od Hrvatske, izabrale su istu destinaciju za uživanje sa svojim partnerima

02.11.2022 u 15:11

Bionic
Reading

Bez obzira posjetili već Veneciju ili ne, taj grad-galerija na otvorenom definitivno je destinacija u koju se mnogi iznova vraćaju. Jedan je od najposjećenijih gradova na svijetu izgrađen na drvenim trupcima u mulju lagune, proteklog vikenda privukao je našu pjevačicu i glumicu

Domenica Žuvela pokazala je fanovima kako je pila kavu na čuvenom trgu Sv. Marka u kafiću koji inače zna imati živu glazbu. Na djeliću snimke vidjela se muška ruka pa je za pretpostaviti kako je u najromantičniji grad Europe stigla sa svojim dečkom, s odvjetnikom Ivanom Bačićem kojeg vješto skriva od javnosti.

Pjevačica je ranije objasnila da joj dečko ne pripada estradi i javnom svijetu pa da ona poštuje njegov odabir.

Kako za većinu turista posjet Veneciji nije potpun bez vožnje u jednoj od gondola, Korčulanka si je priuštila obilazak u prijevoznom sredstvu starom više od 1000 godina i uživala u drukčijem pogled na grad. U istom doživljaju je guštala i poznata Splićanka što je naravno kao i pjevačica, pokazala na Instagramu. Ana Maras Harmander ondje je stigla sa suprugom i sinom.

  • +4
Domenica Žuvela Izvor: Cropix / Autor: Bozo Radic / CROPIX

Osim vožnje gondolom, šetnjama po gradu, večernjem ugođaju, uživanju u pogledu sa zvonika i zalascima sunca, glumica je pokazala svoje, uvijek zanimljive outfite.